Can Coşkun kimdir? Can Coşkun nerelidir, kaç yaşında?

Can Caşkun'un kim ve nereli olduğu soruları merakla araştırılıyor. Can Coşkun Halk TV'de neden ayrıldığı sorularıyla muhatap olmaya başlar başlamaz yeni adresi belli oldu. Yeni adresinin belli olmasıyla da ayrılığın sebebi de netleşmiş oldu.

Google Haberlere Abone ol
Can Coşkun kimdir? Can Coşkun nerelidir, kaç yaşı?

Can Coşkun kimdir, nerelidir sorularının yanısıra Halk TV'de neden yok soruları da merakla soruluyor. Can Coşkun ayrıldı mı, neden? Coşkun ile ilgili sorular bu aralar Halk TV seyircisi tarafından merakla sorulurken beklenen cevap Coşkun'un kendisinden geldi. Coşkun şu sıralar Sözcü TV'de haber sunumu yapıyor.

CAN COŞKUN KİMDİR?

Gazeteci Can Coşkun, 10 yıllık Halk TV macerasını sonlandırdı. Coşkun, Sözcü TV'ye geçtiğini duyurdu.

Halk TV'de Haber Masası programını sunan gazeteci Can Coşkun, kanalla yollarını ayırdığını duyurdu. Coşkun, Sözcü TV'ye katıldığını açıkladı.

Can Coşkun Halk TV'de neden yok? Can Coşkun Halk TV'den neden ayrıldı?
Can Coşkun

 

Halk TV'de hafta içi her gün Haber Masası programını sunan Coşkun, ayrılık haberini şu mesajlarla duyurdu:

"10 yıla yakın süren Halk TV mesaisinin sonuna geldik. Yıllarca özel haber ve yayınlar ile açık ara farkla reyting rekorlarına imza attık. Kararımı cuma akşamı bildirmiş ve yollarımı ayıracağımı sözlü olarak iletmiştim. Yarın resmi ayrılık sonrası yeni adresi duyurmak üzere.

Bu süre zarfında beraber emek harcadığım tüm çalışma arkadaşlarıma ve yönetici kadrosuna teşekkür ederim. Haber koşumuz sürecek.

Başta meslek büyüklerim, arkadaşlarım ve çok değerli izleyenler olmak üzere iyi dileklerini sunan binlerce mesajınız için teşekkürler. Etik gereği cuma akşamı verdiğim yeni adres kararını, yarın sabah resmi ayrılık sonrası duyurmayı tercih ediyorum. Anlayışınıza sığınıyorum."

Can Coşkun kimdir nerelidir
Can Coşkun şimdilerde Sözcü TV'de sunuculuk yapıyor

 

Daha sonra bir mesaj daha paylaşan Coşkun, "Yeni döneme hazır mıyız? Çünkü yarın başlıyoruz Kendi saatimizde, yine özel haber ve yayınlarla "fark" yaratmak için buluşalım" diyerek Sözcü TV'yi etiketledi.

CAN COŞKUN BİYOGRAFİSİ

Aslen Mersinli olduğu öğrenilen Can Coşkun, gazeteci Şevket Coşkun'un oğludur.

Can Coşkun 2017 yılında, Mersin Sultaşa Otel’de düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Düğüne, Mersin Milletvekili Serdar Kuyucuoğlu, Sabah gazetesi bölge müdür Temel Eren, Hürriyet Gazetesi Mersin Temsilcisi Ali Ekber Şen gibi başarılı isimler de katıldı.

Halk TV'de Hafta içi her gün 13-16 Haber Masası programını sunar ve Her Salı 20-01 Kayda Geçsin programının sunucusudur.

2017 senesinde Mersin’de dünya evine girmiştir.

 

Yorumlar