Camdaki Kız son bölüm izle 9. Bölüm Full Tek Parça

Camdaki Kız son bölüm veya 9. Bölüm 10 Haziran 2021 Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde Nalan ile Sedat'ın düğün telaşı var. Feride hanım, Cana'nın bütün fırıldaklarına rağmen Nalan'ın arkasında durmaya devam ediyor.

Camdaki Kız son bölüm veya 10. Bölüm 3 Haziran 2021 Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle Kanal D ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Nalan'a yalan söylediği ortaya çıkan Sedat, gemileri yakarak Cana ile kaçmaya karar verir; ancak bekledikleri gerçekleşmez. Çünkü Cana, sadece onunla eğlendiğini ilk kez net bir şekilde ortaya koyuyor. Sedat, Cana'dan beklediği karşılığı alamayınca intihara kalkışıyor. Ağır bir trafik kazası geçiriyor. Dizinin yeni bölümünde ile Sedat arasında istenmeyen durumlar yaşanacak. Nalan için hayatının en zor günleri aslında şimdi başlıyor. Hatta belki de hayatının mahfolmasına neden olacak gelişmelerin başlangıcı şimdi başlıyor. Camdaki Kız son bölüm canlı izlemek isteyenler alttaki linki izleyebilir. Camdaki Kız son bölüm full tek parça izlemek isteyenler ise onun altındaki linki yayın sonrasında takip edebilir. 

Anne ve babasının onu hastaneden teslim aldıkları gün; annesi onu istememişti.

 

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizide şimdilik Nalan ile Sedat'ın buluşma, evlilik teklifleri, isteme gibi ritüelleriyle geçiyor. 

Camdaki Kız'ın başrolündeki iki isim daha önce Kırmızı Oda dizisinde birlikte oynamışlardı.

 

Ancak ilerelyen bölümlerde tam bir drama dönüşecek olan dizi ilk bölümüyle hayran kitlesi oluşturdu. 

 

CAMDAKİ KIZ CANLI İZLE: