Camdaki Kız oyuncuları kimler, isimleri nelerdir? TAM LİSTE RESİMLİ

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları arasında kimler var, isimleri nedir, soruları diziyi izleyenler tarafından merakla soruluyor. Diziye yeni sezonda gelenler, ayrılanlar kimler oldu?

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız oyuncuları kimler, isimleri nelerdir?

Camdaki Kız dizisinin oynucuları arasında kimler var, isimleri nedir soruları merakla soruluyor. Gerçek bir hikayeden alıntılanan "Camdaki Kız" dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncuların kimler olduğu merak ediliyor. Dizide, Nalan, Sedat, Hayri, Rafet gibi karakterleri canlandıran oyuncular kimlerdir? Camdaki Kız oyuncuları kim, isimleri nedir? (Yeni gelen oyuncular kimler? İSİM LİSTESİ)

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİM?

İşte Camdaki Kız oyuncuları gerçek isimleri

Nadim Güç'ün yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun aynı adlı romandan uyarlayarak kaleme aldığı Camdaki Kız dizisi ilk bölümü itibariyle hayran kitlesi oluşturdu. Aslında dizinin başrolünde oynayan oyuncuların zaten sıcağı sıcağına bir hayran kitlesi vardı.

Başrol oyuncuları Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ve Can karakterlerini canlandırırken seyircinin büyük beğenisini toplamış, bir hayran kitlesi oluşmuştu. 

Dizinin baş karakterleri Nalan ile Sedat'tır. 

Orta halli bir ailenin temiz yetişmiş, namuslu, iffetli, ahlaklı ve en önemlisi dünyalar güzeli kızı Nalan, ülkenin önde gelen şirketlerinden birinde mimar olarak çalışmaktadır. Nalan'ı Burcu Biricik canlandırıyor. 

Sedat ise ülkenin önde gelen zengin ailesinin aklı beş karış havada olan genç çocuğudur. Sedat'ı ise Feyyaz Şerifoğlu canlandırıyor. 

İşte Camdaki Kız oyuncuları gerçek isimleri ve karakterleri : 

Burcu Biricik - Nalan İpekoğlu

BURCU BİRİCİK KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

Tam adı Burcu Biricik Yetkin'dir. 

Burcu Biricik Yetkin 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu. Yörük kökenlidir. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi.

Camdaki Kız oyuncuları kim, isimleri nedir, Hayri, Nalan, Sedat gerçekte kimdir
Burcu Biricik - Nalan karakteri

 

Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı.

Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.

2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı.

2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldı.

2021'de ise Netflix'te yayımlanan Fatma dizisinde yer aldı.

Günümüzde ise, Kanal D'de yayımlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan İpekoğlu karakterini canlandırmaktadır.

Feyyaz Şerifoğlu - Sedat Koroğlu 

Hande Ataizi - Cana Yılmaz

Tamer Levent - Rıfat Koroğlu

Nur Sürer - Feride İpekoğlu

Devrim Yakut - Gülcihan Koroğlu

Selma Ergeç - Selen Koroğlu

Şerif Erol - Adil İpekoğlu

Tuğrul Tülek

Nihal Menzil - Hafize

Feri Baycu Güler

Hamza Yazıcı - Tako

Merve Polat

Işıltı Su Alyanak - Nalan'ın çocukluğunu canlandıran oyuncu 

Dizinin başrolünde Nalan karakteriyle Burcu Biricik oynuyor.

 

Bir diğer boşrol oyuncusu ise Sedat karakderini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu'dur.

 

Camdaki Kız oyuncuları isimleri, gerçekte kimler? TAM LİSTE
Camdaki Kız oyuncuları isimleri, gerçekte kimler? TAM LİSTE

 

Camdaki Kız oyuncuları isimleri, gerçekte kimler? TAM LİSTE
Camdaki Kız oyuncuları isimleri, gerçekte kimler? TAM LİSTE

 

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Nalan Ankara'da dünyaya gelir. Doğumunda annesi hayatını kaybeder. Hayatına anneannesi ve dedesinin yanında devam eder. Annesinin küçük yaşta yaptığı doğumun ardından insanların baskısından ötürü İstanbul'a taşınırlar.

Ancak Nalan, anneanne ve dedesini öz anne babası sanmaktadır. Annesi ise onu büyük bir baskı ile büyütmektedir. Hatta Nalan, bu baskılar dolayısıyla okula başladığında konuşamaz. Öğretmenleri zekasında bir sorun olduğunu düşünür. Ancak bu sorun zaman içinde aşılır.

Hayatı, bir camın önünde başkalarının hayatını izlemekle geçen Nalan, bir iç mimar olur ve bir şirkette işe başlar. Zaman için bu şirketin sahibinin oğlu Sedat ile evlenir. Evliliğin ardından işi bırakır. Ancak Sedat'la yaptığı evlilikte de aradığı ilgi ve sevgiyi bulamaz

Babası kalp krizi sonucunda hayatını kaybeder. Nalan gerçekleri babasının vefatından sonra annesinden öğrenir.  Annesi bir süre sonra intihar ederek hayatına son verir. Nalan, bu süre zarfında, aile baskısıyla hamile kalır. Doğum yaptıktan sonraki 3 gün içinde bebeği ölür.

Bu olaylardan sonra Nalan duygusal bir travma yaşayan Nalan, işyerine geri döner. Bu sıralarda da Hayri onun şoförlüğünü yapmaktadır.

Hayri, yoksul bir ailede büyür. Çocuk yaşlarda sık sık babasının şiddetine maruz kalan Hayri, henüz 6 yaşındayken annesi vefat eder. 10 yaşına geldiğinde ise kardeşi hayatını kaybeder. Bu kayıplar Hayri'de büyük yaralar açar. Babası ikinci evlilik yapar. Üvey annesi Hayri'yi öz çocuklarından ayırarak Hayri'ye kötü bir çocukluk dönemi yaşatır.

Hayri, askerden döndükten sonra üvey annesinin uygun bulduğu komşunun kızı Türkan ile evlenir. Evlendikten sonra üvey annesi, üvey kardeşleri ve babası ile bir evin içinde yaşarlar. Hayri'nin bu evliliğinden 3 çocuğu olur. Daha sonra Hayri, Nalan'ın aile şirketinde işe başlayınca Nalan'a karşı duygular beslemeye başlar.

KİTAPTAKİ HİKAYE NASIL BAŞLIYOR, NASIL BİTİYOR?

Aslında roman, Nalan ve Hayri'nin hikayesi ile başlamaktadır.

Romanın başladığı kısım, aslında final kısmını anlatmaktadır.

Hikaye şöyle gelişir... Nalan'ın doğum gününde, eşi onun doğum günü hatırlamaz. Nalan da yakın zamanda hem annesini hem babasını hem de evladını kaybetmiştir. Eşinin yanında olmayışına üzülen Nalan'ın yanında Hayri olur.

Nalan zaman içinde Hayri'nin ilgisini fark etmeye başlar. Ancak Hayri'nin evli ve çocuklu olduğunu bilmez.

Zaman içinde Nalan da eşi Sedat'tan ayrılmaya karar verir.

Eşinden ayrılıp Hayri ile bir yaşam sürmeyi hayal eder. Boşanma kararı alan Nalan'a Sedat'ın, ailesi ne kadar karşı çıksa da maddi bir şey talep olmadan boşanma gerçekleşir.

Nalan boşandıktan sonra Hayri ile bir ilişki yaşamaya başlar.

Daha sonra Hayri'nin evli olduğunu öğrense de bu durumu kabullenir.

Hatta Hayri'nin resmi nikahlı eşi ve çocukları ile görüşür.

Yorumlar