Camdaki Kız Muzo ya da Muzaffer kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, neden kambur?

Camdaki Kız Muzo ya da Muzaffer kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, neden kambur, karakteri canlandıracak oyuncunun kim olduğu, biyografisi, özgeçmişi merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız Muzo ya da Muzaffer kimdir, gerçek adı

Camdaki Kız Muzo ya da Muzaffer kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, neden kambur? sorusunun kısmen cevabı bulundu. Muzo karakterini canlandıran kişinin kim olduğu öğrenilirken, Muzo'nun kendisi yani karakterin kendisi hakkındaki soru işaretleri ise hala cevaplanmayı bekliyor. Camdaki Kız Muzo ya da Muzaffer kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, neden kambur?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Rafet Koroğlu'nun Sedat dışında bir Muzo diye hitap ettikleri Muzaffer isminde bir oğulları var. Ancak Muzo, dizinin ilk iki bölümünde henüz ortaya çıkmış bir karakter değil. Sadece evin bir odasında gizemli bir hayat süren karakter olarak gösterilmiş durumda. 

Camdaki Kız Muzo kim?
Camdaki Kız Muzo karakteri babasının akıl hocalığını yapıyor, ailenin en akıl danıştığı bir numaralı isimdir.

 

Şu ana kadar Muzo karakterini kimin canlandıracağı da belli değildi. Ancak gelen son haberlere göre Muzo karakterini canlandıracak isim belli oldu. Peki, Camdaki Kız Muzo kim, sırrı nedir? 

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız dizisine çok sevilen bir isim daha dahil oldu. Böylelikle dizideki gizem de çözülmüş oldu.

İlk bölümüyle Kanal D ekranlarına damga vuran Camdaki Kız dizisinin Muzo'su belli oldu. Dizide hiç gösterilmeyen Muzaffer yani kısaca Muzo diye hitap edilen karakterin kim olduğu merak konusu olmuştu.

Camdaki Kız Muzo, bedensel engelli ancak son derece zeki ve babasının akıl hocalığını yapan bir karakterdir. 

Son olarak, Nalan ve ailesi ile barışmanın yollarını arayan Rafet Koroğlu, Muzo'nun önerilerini dikkate alarak bir plan hazırlıyor. Ancak plan, Nalan'ın yüzüğü atmasıyla sonuçlanıyor. 

Muzo'nun önerisiyle Nalan ve ailesi doğum gününe davet ediliyor. Davette Sedat'ın arsızlıkları nedeniyle kimsenin beklemediği gelişmeler yaşanıyor.

Arsız ve ahlaksızlığıyla ünlü Cana isimli kadın, Sedat'ı kendi evinde de rahat bırakmazken; Sedat'ın da ondan geri kalan yanı olmuyor. 

Durumun vehametini son anda fark eden Nalan ise hiçkimsenin anlamadığı bir şekilde yüzüğü çıkarıp Sedat'ın eline veriyor ve evi terk ediyor. 

Nalan'ın aldığı bu ani karar herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. 

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisiyle seyirci karşısına çıkacak. Muzo karakterine hayat veriyor.

Uzun bir süredir televizyon ekranlarında olmasına rağmen son zamanlarda yıldızı daha da parlayan Enis Arıkan'ın yeniden ekranlara dönecek olması ise hayranlarını heyecanlandırdı.

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Enis Arıkan 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Çeşitli filmlerde, dizilerde oynayan Arıkan program sunuculuğu da yapmaktadır.

Kocan kadar konuş filminde oynayan Arıkan, Benimle Söyle isimli şarkı yarışması programını sunuyordu.


 

Yorumlar