Camdaki Kız final mi yapıyor? Camdaki Kız neden final yapıyor?

Camdaki Kız dizisinin neden final yaptığı sorusu izleyici tarafından merakla soruluyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin final kararı aldığı biliniyor.

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız final mi yapıyor? Camdaki Kız neden?

Camdaki Kız final mi yapıyor, ne zaman yapacak soruları merakla sorulurken beklenen cevap da geldi.

CAMDAKİ KIZ FİNAL Mİ, NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı 'Camdaki Kız' dizisi 82'nci bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Camdaki Kız'ın ekibi, geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti.

Veda yemeğine Camdaki Kız’ın sevilen oyuncuları Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Selma Ergeç’in yanı sıra diğer oyuncular da katılmıştı.

Dizinin önceki bölümlerinde canlandırdıkları karakter ile izleyicinin beğenisini kazanan Hande Ataizi (Cana) ve Nur Sürer (Feride), geceye katılan isimler arasındaydı. Başarılarını kutlayan ekip, hep beraber eğlenerek, Camdaki Kız’a veda etmişti.

Gülseren Budayıcıoğlu, 'Camdaki Kız' ekibi ile final yemeğinde çekilen karelerini takipçileriyle paylaştı. Budayıcıoğlu paylaşımına ise şu notu düştü:

"Hepimiz için çok özel bir yolculuğun sonuna yaklaşıyoruz. Camdaki Kız romanımdan ekranlara taşınan ve ilk yayınlandığı bölümden itibaren tüm Türkiye'nin severek takip ettiği dizimiz üç bölüm sonra final yapıyor. 22 Mayıs pazartesi akşamı veda gecemizde tüm ekip bir aradaydık. Ekipte iki duygu hakimdi. Hem üç sezondur bir diziyi başarıyla götürmenin mutluluğu ve hem de ayrılığın hüznü."

 

Yorumlar