Çam Sakura Şehir Hastanesi Randevu Nasıl alınır?

Çam Sakura Şehir Hastanesi Randevu Nasıl alınır? Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinden randevu almak isteyenler için gerekli olan detayları derledik.

Google Haberlere Abone ol
Çam Sakura Şehir Hastanesi Randevu Nasıl alınır?

Çam Sakura Şehir Hastanesi Randevu Nasıl alınır? İstanbul'da yeni açılan dünyanın en büyük hastanelerinden biri olarak bilinen Başakşehir Çam Ve Sakura Şehir Hastanesi hizmete başladı. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi olmak isteyen vatandaşlar ise bazı konuları merak ediyor. 

Dünyanın en son teknolojileriyle donatılmış Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi olmak isteyen her vatandaş buraya gelerek muayene olup, tedavisini alabilir. Bunun için ekstraf bir ücret ya da bedel ödemek zorunda değil. 

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nden randevu almak isteyen vatandaşlar ise bunun nasıl yapıldığını merak ediyor. 

Çam ve Sakura'dan randevu almak normal diğer hastanelerle aynı şekilde MHRS uygulaması üzerinden mümkündür. 

Bunun için MHRS üzerinden TC Kimlik Numaranız ve MHRS Giriş Şifrenizle giriş yaparak "randevu al" kısmından, önce İstanbul, ardından ilçe olarak Başakşehir ve ardından da hastane olarak "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi" seçeneğini işaretlemeniz yeterlidir. 

Profesör veya doçent doktor muayenesi ücretli mi veya nasıl randevuları alınır?

Çam Sakura'da profesör veya doçent muayeneleri de ücretsizdir. 

Muayene olmak için listeden profesör veya doçent doktorların musaitlik durumuna bakmanız gerekiyor. 

Listede hangi doktorun profesör olduğu yazmaz. Bunun için randevu ekranını açtıktan sonra, hastanenin kendi web sitesinden "hekimlerimiz" menüsü altında o bölümün doktorlarını listeleyerek kimin hangi unvana sahip olduğunu görebilirsiniz.

 

Yorumlar

İLYAS ERDAL KEREY Beyin ve Sinir Cerrahisi Doç.Dr.Osman TANRIVERDİ
İLYAS ERDAL KEREY Beyin ve Sinir Cerrahisinde Doç.Dr.Osman Tanrıverdi
ASİYE ÇUNGUR GÜN BOYUNCA BEYİN SİNŞR CERRAHİ SERVİSİNE RANDEVU ALMAYA ÇALIŞTIĞIM HALDE ALAMADIM AYRICA 182 TEL DAN ALMAK İSTEDİĞİMDE RANDEVU AÇIK GÖRÜNMÜYOR CEVABI ALDIM.ÇEVRE HASAHANELERDEN AYNI ŞEKİLDE RANDEVU ALAMIYORUM.