Çaldıklarını kuyumcuya satmaya çalışınca yakalandılar

- Başkentte evlerden çaldıkları altın yüzük ve saat gibi değerli eşyaları bozdurmak için geldikleri kuyumcunun güvenlik kameralarından kimlikleri belirlenerek gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Çaldıklarını kuyumcuya satmaya çalışınca yakalandılar

ANKARA (AA) - Başkentte evlerden çaldıkları değerli eşyaları eşyaları bozdurmak için gittikleri kuyumcunun güvenlik kameralarından kimlikleri tespit edilerek gözaltına alınan 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen evden hırsızlık olayları sonrası çalınan değerli eşyaların bozdurulacağını değerlendirerek kuyumcuları takibe aldı.

Ekipler, yaptıkları incelemede, bir kuyumcuya gelen 3 kişinin 2 yüzüğü bozdurduktan sonra iş yerinden ayrıldıklarını belirledi.

Polis, iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntüleri, mağdur vatandaşa izletti. Vatandaşın görüntülerdeki değerli eşyaların kendisine ait olduğunu söylemesi üzerine zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Düzenlenen operasyonla zanlılar B.M.B, O.C, B.P. ve E.A. gözaltına alındı.

B.M.P. ile O.C'nin, ilçedeki bir başka evden hırsızlık olayının da zanlıları olduğu belirlendi.

Bu arada, zanlıların hırsızlıklarda yaşı 18'den küçük E.A'yı da kullandıkları tespit edildi.

Zanlılar B.M.B, O.C, B.P. ve E.A. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Yaşı 18'den küçük E.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar