Çağla Şikel'in boyu kaç cm? Çağla Şikel kimdir, nerelidir?

Çağla Şikel'in boyu kaç cm? Çağla Şikel kimdir, nerelidir? FOX TV'de hafta içi her gün sabah saatlerinde sağlık, kültür, yemek gibi özel konu ve konuklarıyla ekranlara gelen Çağla Şikel'in özel hayatı seyircisi tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Çağla Şikel'in boyu kaç cm? Çağla Şikel kimdir?

Çağla Şikel kaç yaşında, boyu kaç, nereli, sevgilisi kim, eski eşi? Oyuncu ve model Çağla Şikel'in boyu kaçtır? Çağla Şikel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Çağla Şikel hakkında merak edilen bilgilerden bazıları ve biyografisi:

ÇAĞLA ŞİKEL BOYU KAÇ CM?

Çağla Şikel 2 Ocak 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Şikel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda eğitim almıştır.

Çağla Şikel kaç yaşında, boyu kaç, nereli, sevgilisi kim, eski eşi?
Çağla Şikel kaç yaşında, boyu kaç, nereli, sevgilisi kim, eski eşi?

 

Üniversite eğitimine başlamadan önce sözleşmeli personel olarak Cemal Reşit Rey Orkestra Balesi ve İstanbul Devlet Operası’nda bale sanatını icra ederek birçok eserde görev aldı. 1997’de ‘Miss Turkey’ adıyla her yıl düzenlenen güzellik yarışmasında 1. Seçilmiş ve daha sonra ‘Avrupa Güzeli’ unvanına sahip olmuştur. Güzellik yarışmasındaki başarısından sonra modellik yapmaya başlayan Şikel, sadece Türkiye’de değil birçok ülkede düzenlenen defileler kapsamında podyuma çıktı.

Çağla Şikel kaç yaşında, boyu kaç, nereli, sevgilisi kim, eski eşi?
Çağla Şikel

 Dünyaca ünlü modacıların tasarladığı kıyafetleri giyerek düzenledikleri defilelerde yerini almıştır. 2004 yılında ekranlarda da boy göstermeye başlayan Şikel, dizilerde rol almış ve sunuculuk yapmıştır. 2015 yılında ise kendi tasarımı olan kıyafetleri CağlaXmilla adıyla Milla by Trendyol'da milyonların beğenisine sunmuş ve satışını yapmaya başladı.

Çağla Şikel kaç yaşında, boyu kaç, nereli, sevgilisi kim, eski eşi?
Çağla Şikel

 

10 Ağustos 2008 tarihinde dünya evine giren şarkıcı Emre Altuğ ile Çağla Şikel, 2015 yılında boşandı. Bu evlilikten Uzay Tuncer ve Hüseyin Kuzey adında iki erkek çocuğu oldu. 

ÇAĞLA ŞİKEL KİŞİSEL BİLGİLER ŞÖYLE

Adı Soyadı: Çağla Şikel

Doğum Tarihi: 2 Ocak 1979

Nereli: İstanbul

Burcu: Oğlak

Kilosu: 57

Boyu: 1.80 cm

Göz Rengi: Kahverengi

Saç Rengi: Koyu Sarı

Eğitim Durumu: Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Sevgilisi: Yok

Evli mi: Hayır

Eşi: Yok

Çağla Şikel Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/cakobel79

GENÇLİK FOTOĞRAFINI PAYLAŞARAK GÜNDEM OLDU

Çağla Şikel sosyal medya hesabından paylaştığı gençlik fotoğrafıyla gündeme oturdu. Şikel'in gençlik fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Mankenlik, oyunculuk ve sunuculuk gibi birçok alanda başarılı işlere imza atan 43 yaşındaki Çağla Şikel'in eski halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Çağla Şikel

 

Sosyal medyayı aktik şekilde kullanan Çağla Şikel'in instagram hesabında 4.3 milyon takipçisi bulunuyor. Ünlü manken bol bol paylaşım yaparak takipçilerinin beğenisini kazanıyor.

Çağla Şikel'in "Zeytin Çağla" notuyla instagram hesabından paylaştığı fotoğraf 120 binden fazla beğeni aldı. Takipçileri ve ünlü arkadaşları fotoğrafa övgü dolu yorumlarda bulundular.


 

Yorumlar