Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü’nden ’Passolig’ açıklaması

B.B. Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Barlak, Futbol Federasyonu’nun Kazım Karabekir Stadyumunda yapımı devam eden ‘Passolig’ turnikelerin bitirilmesi konusunda kulübün gerekli girişimlerde bulunduğunu açıkladı.Basın Sözcüsü...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü’nden ’Passolig’ açıklaması

B.B. Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Barlak, Futbol Federasyonu’nun Kazım Karabekir Stadyumunda yapımı devam eden ‘Passolig’ turnikelerin bitirilmesi konusunda kulübün gerekli girişimlerde bulunduğunu açıkladı.

Basın Sözcüsü Barlak, yaptığı açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun TFF 1. Lig müsabakalarının başlangıç tarihinden itibaren Kazım Karabekir Stadyumda başlatılan turnike noktalarının yapım programı ile ilgili Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanımız Dilaver Yılmaz’ın Futbol Federasyonu ile yaptığı görüşmelerde Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ile görüşülerek turnikelerin kısa zaman içinde yapılacağını ifade etmiştir. Bu konu, sadece kulübümüzü değil, sistemin içinde bulunan bütün kulüpleri ve taraftarlarını çok yakından ilgilendiren önemli bir konudur.

B.B. Erzurumspor Kulübü olarak, camiamız adına takımımızın taraftarları ile buluşmasını sabırsızlıkla beklediğimizi ifade ediyor, Büyük Erzurumspor taraftarlarımızın biraz daha sabırlı olmalarını konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini kamuoyunun takdirlerine arz ediyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar