Büyük Aile Çiftliği nerede çekiliyor? TRT Büyük Aile Çiftliği belgeseli hangi ülkede çekiliyor?

Büyük Aile Çiftliği nerede çekiliyor, hangi ülkede olduğu sorusu TRT Belgesel izleyen seyirci tarafından sıklıkla merakla soruluyor. Devasa bir arazide kocaman bir çiflik evinde 9 çocuklu bir ailenin doğa ile iç içe binlerce hayvan yetiştirdiğini anlatan belgesel film ilgiyle takip ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Büyük Aile Çiftliği nerede çekiliyor? TRT Belgesel

Büyük Aile Çiftliği nerede çekildi, TRT Belgesel Büyük Aile Çiftliği hangi ülkede çekiliyor, gerçek mi? TRT Belgesel kanalında yayınlanan bu ilginç programı izleyenlerin kafasında cevap bekleyen bir sorudur. Issız bir dağın başına kurulu çiftlikte bir adam, karısı ve 9 çocuğu koyun besiciliği yapıyor. 

BÜYÜK AİLE ÇİFTLİĞİ NEREDE ÇEKİLİYOR? HANGİ ÜLKEDE BULUNUYOR?

Belgeseli izleyenlerin birçoğu bu aileye özense de aslında izlendikçe ne kada zor bir hayatları olduğu anlaşılıyor. Aslında tam anlamıyla çılgın olmak gerekiyor, bu ailenin yaptığını yapmak. Owen ailesi dünyanın birçok yerinde ilgiyle takip edilen bir hayatı yaşıyor. Zorluklarla dolu bu hayatı kimimiz hayal ediyor, kimimiz de kurtulmak istiyor. Peki, Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede çekildi, hangi ülkede veya hangi şehirde geçiyor?

Büyük ve kalabalık şehirlerin kabus gibi hayatından sıkılarak bir dağ köyünde veya bir yaylada yaşamak isteyen milyonlarca insan var. Milyonlarca insan sevdiklerini de yanına alarak şehrin bunaltıcı gürültüsü ve kabalağından uzak bir yerde, sakin bir hayat sürmek istiyor.

Amanda Owen ve Clive Owen çifti dünyada belki milyarlarca insanın hayal ettiği, milyarlarcasının da artık bıktığı ve kurtulmak istediği bir hayatı yaşıyor.

Büyük Aile Çiftliği gerçek mi? Nerede, hangi ülkede çekiliyor?
Büyük Aile Çiftliği gerçek mi? Nerede, hangi ülkede çekiliyor?

 

Büyükşehirlerin betona gömülü hayatları arasında her gün binlerce insan bu hayali kuruyor; ancak bu binlerce insandan sadece bir kaç tanesi hayalinin peşinden koşarak düşündüğünü ve istediğini yapabiliyor.

HERKES ŞEHRE ONLAR KIRSALA

Son dönemlerde magazin basınında veya belgesel kanallarında sıklıkla duymuşuzdur. "Falanca ünlü bütün malını mülkünü satarak kırsal bir kasabaya yerleşti" başlıklı haberler artık daha sıklıkla karşımıza çıkmaya başladı.

Ya da "Ünlü sanatçı falanca doğal güzelliğiyle ünlü bilmem ne kasabasının dağ köyüne yerleşti" şeklinde haberler de duymaya başladığımızı anımsıyorum.

Hayallerini gerçekleştirenlere şimdiden tebrik diyoruz; ancak hayallerini gerçekleştiremeyenler ya da henüz gerçekleştiremeyenler ise belgesel kanallarında verilen bu tür konuları içeren belgesellerle avunmaya devam ediyor. 

Bu belgesellerden biri ise muhteşem bir görsel sunuyor.

RT Belgesel'de yayınlanan yapımlardan biri olan belgesel filmi nerede çekildi? TRT Belgesel'in yapımı belgesel ne zaman, saat kaçta yayınlanıyor? sorularının yanıtları merak ediliyor.

Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede çekiliyor?
Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede çekiliyor?

 

Dokuz çocuklu bir ailenin doğal yaşamını konu edinen belgesel filmi, TRT Belgesel kanalında yayınlanıyor.

İngilizce adı "Our Yorkshire Farm" olan belgesel kuşağı, İngiltere'de çekildi.

Amanda Owen ve Clive Owen bu çiftlikteki anne ve babalardır.

2 bin dönümlük kırsal arazide yaşayan Amanda ve Clive'ın tam olarak 9 çocuğu vardır.

Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede, hangi ülkede çekiliyor?
Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede, hangi ülkede çekiliyor?

 

Evet yanlış duymadınız tam olarak 9 çocukları var. Bu aile tam bir çılgın aile.

BEŞİNCİ SEZONUNA GİREN BELGESEL DİZİ

Owen ailesinin hayatını ekrana getiren "Büyük Aile Çiftliği" 2018'den beri ekrana geliyor. Amanda, Clive ve 9 çocukları (1000 koyunlarını ve diğer hayvanlarını unutmadan) Channel 5'in hit belgesel dizisi Our Yorkshire Farm'da yer aldı.

Our Yorkshire Farm, şimdi 5. serisinde Amanda, Clive ve çocukları İngiltere'nin en yüksek ve en uzak tepe çiftliklerinden birinde izliyor. Gözlemsel belgesel, Ravenseat'teki çiftçilik yılının iniş ve çıkışlarını anlatırken aile yaşamlarına dair bir fikir veriyor.

Yorkshire Çiftliğimiz 2018'den beri Ravenseat'te ve çevresinde filme alındı. 5'ten fazla dizide, ailenin bir dizi benzersiz zorluğun üstesinden geldiğini gördü - “Doğudan Gelen Canavar”ın aşırı soğuğundan ve kayıtlardaki en sıcak yazlardan biri , bir pandeminin ortasında 9 çocuk için evde eğitim ve çiftçiliği dengeleme mücadelelerine.

Yorkshire Çiftliğimiz, her bölüm için yaklaşık 4 milyon izleyici çekerek izleyiciler arasında inanılmaz derecede popüler olduğunu kanıtladı. 2021'de en iyi gerçek TV programı için Ulusal Televizyon Ödülü'ne aday gösterildi.

Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede çekiliyor?
Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede çekiliyor?

 

North Yorkshire, Birleşik Krallık'ın İngiltere ülkesinin Yorkshire ve Humber bölgesinde iki seviyeli bir metropoliten olmayan kontluk ve yine o bölgede ve kısmen Kuzey Doğu İngiltere bölgesinde bulunan tek seviyeli metropoliten olmayan yerel bölge/boroughlar için bir "törensel kontluk"'dur.

Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede çekiliyor?
Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede çekiliyor?

 

Fiilen 1974'te kurulmuştur ve 1996'da bazı reorganizasyona uğramıştır. Yüzölçümü 8,654 km² olup İngiltere'de en büyük alanlı törensel kontluktur.

Sınırları içinde "Yorkshire Dales" ve "Yorkshire Moors" boş kırları bulunur ve Kuzey Yorkshire'ın alanının yüzde 40'ı "milli Parklar" içindedir. North Yorkshire Kontluğu yerel idare merkezi Northallerton kentinde kurulmuştur.

Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede çekiliyor?
Büyük Aile Çiftliği gerçek mi, nerede çekiliyor?

 

Program pazar akşamları 20:10'da başlıyor. TRT Belgesel ekranlarından takip edebilirsiniz.

Büyük Aile Çiftliği gerçek bir aile ve bireylerden oluşuyor.

INSTAGRAM'DA YÜZBİNLERCE TAKİPÇİLERİ VAR

Sadece Anne Owen'ın Instagram'da 500 binin üzerinde takipçisi bulunuyor. Anne Owen her gün çiftlik hayatından yeni resimler ve haberler paylaşıyor. 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amanda Owen (@yorkshireshepherdess)'in paylaştığı bir gönderi

 

Yorumlar

hasan özgür çınar konya shire den selam