Bütün kanallar eğlence programlarını iptal etti, bir kanal hariç

Türkiye, İdlib'de yaşanan faciaya ağlarken televizyon kanalları da hassasiyeti gözeterek ona göre adımlar attı. Bütün kanallar gündüz kuşağı programlarını ya iptal etti ya da farklı bir formatta yayınladı. Ancak FOX TV eğlence ve yarışma programlarını iptal etmedi.

Google Haberlere Abone ol
Bütün kanallar eğlence programlarını iptal etti

Türkiye, Suriye'nin İdlib kentinde yaşanan acı haberle sarsılırken, 83 milyon tek yürek olarak Mehmetçik için dua etti, şehitlerin aileleriyle dayanışma içinde olduğunu göstermeye çalıştı. Durumun hassasiyeti televizyon kanallarında da kendini gösterdi. 

Bütün televizyon kanalları eğlence programlarını iptal etti. Gündüz kuşağı yarışma ve eğlence programları yayınlayan kanallar, hafta finalleri yayınlanması planlanan programları iptal etti. Onun yerine farklı programlar yayınladı. Ancak FOX TV ise yarışma ve eğlence programı olan "Temizlik Benim İşim" isimli programını iptal etmedi.

Show TV, "Kuaförüm Sensin", Kanal D "Gelinim Mutfakta" gibi programları iptal etti. Aynı saatlerde yayınlanan FOX TV'nin "Temizlik Benim İşim" isimli programını iptal etmedi.

Star, ATV ve TRT 1 gibi kanallar da eğlence programlarını iptal eden kanallar oldu.

Kaynak: SonHaberler

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Yorumlar