Büşra ve Gözde, gelecek sezon da Eczacıbaşı VitrA'da

İSTANBUL (AA) - Voleybolda gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başlayan Eczacıbaşı VitrA, oyuncuları Büşra Kılıçlı ve Gözde Yılmaz ile devam kararı aldı. Eczacıbaşı Kulübü, her iki oyuncunun gelecek sezon da turuncu-beyazlı formayı...

Google Haberlere Abone ol
Büşra ve Gözde, gelecek sezon da Eczacıbaşı VitrA'da


İSTANBUL (AA) - Voleybolda gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başlayan Eczacıbaşı VitrA, oyuncuları Büşra Kılıçlı ve Gözde Yılmaz ile devam kararı aldı.

Eczacıbaşı Kulübü, her iki oyuncunun gelecek sezon da turuncu-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen 27 yaşındaki orta oyuncu Büşra Kılıçlı, "Bir sezon daha Eczacıbaşı ailesinin bir üyesi olacağım için çok mutluyum. Bu sene ulaştığımız seviyeyi takımca daha çok yükseltmek istiyoruz. Umarım sakatlıksız, bol kupalı bir sezon olur." ifadelerini kullandı.

Eczacıbaşılı olarak anılmaktan onur duyduğunu vurgulayan 26 yaşındaki smaçör Gözde Yılmaz ise "Kulübümüzün yeniden takım ruhunu yakalaması adına çok güzel bir sezon oldu. Bir sezon daha evimde kalacağım ve bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Seneye bıraktığımız yerden üzerine koyarak devam edeceğiz." şeklinde görüşlerini aktardı.

Yorumlar