Bursa'da şehir eşkıyaları terör estirdi

Bursa'da şehir eşkıyaları önce tehdit ettikleri adamı sonrasında darp ederek organize bir şekilde öldürmeye çalıştı. Olayın yaşandığı anın görüntüleri ise kameralara yansıdı.

Bursa'da şehir eşkıyaları terör estirdi - Sayfa 1

Bursa'da kendisinden 25 bin lira isteyen kişilerce dövülen 38 yaşındaki Metin Özcan, zorla kaçırıldıktan sonra seyir halindeki otomobilden yola atıldı. Başka bir otomobilin çarptığı Özcan, ağır yaralandı. Yaşam mücadelesi veren Özcan'ın dövülme anları ise iş yerinin güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

Bursa'da şehir eşkıyaları terör estirdi - Sayfa 2

13 Eylül gece saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Karaman Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanına arkadaşlarıyla birlikte gelen Metin Özcan, iddiaya göre hesabı yüksek bulduğu için garsonlarla tartıştı. Çıkan kavgada alkollü olduğu öğrenilen Özcan, yanında getirdiği tabancayla iş yerine kurşun yağdırdı ardından da aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Bursa'da şehir eşkıyaları terör estirdi - Sayfa 3

Olayın ardından mekan sahiplerinin maddi zararını karşılamak ve uzlaşmak isteyen Metin Özcan bir arkadaşının tavsiyesi üzerine tanıştığı Emir K. ve İhsan Y.'den yardım istedi. İşletme sahipleriyle görüştüğünü belirten İhsan Y. iş yerindeki maddi zararı karşılamak için kendisine ödeme yapması gerektiğini söyleyerek, Özcan'dan 25 bin TL istedi.

Bursa'da şehir eşkıyaları terör estirdi - Sayfa 4

İhsan Y. ve Emir Y.'nin bu isteği üzerine şüphelenen Metin Özcan daha önce işletme sahibiyle görüştü. Eğlence mekanını kurşunladığı işletme sahibi tarafından tehdit edilen Özcan ayrıca İhsan Y.'nin kendisini dolandırmaya çalıştığını anladı.