Bahar Polat

Bahar Polat

Burç Yorumları: Jüpiter Balık’ta!

Bazı burçlara aşk bazılarına kariyer bazılarına para

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, tam 12 yıl aradan sonra yöneticisi olduğu Balık burcuna girdi. 29 Aralık 2021 -11 Mayıs 2022 Balık’ta, sonrasında Koç’ta seyahat eden Jüpiter, 28 Ekim 2022 - 19 Aralık 2022 aralığında tekrar Balık burcunda olacak.

İster bir ormanda dolaşın ister meditasyon yapın, ruhunuz yara aldığı, zorlandığı yılların yorgunluğunu atacak. Dünya ekonomik kriz ile boğuşsa da  geleceğe dair umutlar ve fırsatlar artacak.

Jüpiter Balık'ta bazılarımız aşkla bazılarımız sağlıkla bazılarımız güzellikle bazılarımız iyilikle bazılarımız güçle bazılarımız para ile bazılarımız bilgi ile tamamlanacak.

Maskesiz günler yaşanacak, ancak maske yağan yağmurda açılan şemsiye gibi hayatın bir parçası olacak.

Transit müsrifliğe, aşırı müsamaya ve genel bir saflığa yol açan gölgesi ile çalışacak. Dikkat!

Jüpiter transitinin burçlara etkisi ise şöyle olacak.

Yükselen Koç

Transit ile uzun zamandır yorgun ya da hasta olan Koçlar dinlenecek, iyileşecek.  İhtiyacın olan tek şey içindeki rehber. Sezgilerin yanıltmayacak. Doğru zamanda doğru yerde olmanın yarattığı fırsatlar olacak. Terslikler yüzünden ilerlemeyen ne varsa önü açılacak. Neyi inşa etmek istiyorsan hedef koy, plan yap. Jüpiter seni destekleyecek. Yalnızlığı tercih eden Koçlara aşk beklendik bir yerden gelecek.

Yükselen Boğa

Transit ile Boğalar kariyer büyütecek. Jüpiter, hayallerini özlemlerini gerçeğe dönüştürmek için seni destekleyecek.  Arkadaş çevreni genişlet; çünkü en büyük fırsatlar tanıdıklardan gelecek. Sakın inzivaya çekilme! Açılışlar, davetler partiler, kutlamalar hayatını bereketlendirecek. Çevrimiçi aşklar gündemine bomba gibi düşebilir, dikkat! Utangaçlığı bir kenara koy. Sosyalleş. Kimi tanıdıysan sana faydası dokunacak.

Yükselen İkizler

Transit ile İkizler sosyal statüsünü değiştirecek. Terfiler gelecek. Kariyer alanını Jüpiter destekleyecek. Tanınmanın bilinmenin verdiği haz, seni bambaşka birine dönüştürecek. Yeni girişimler planla, reklamını yap, yaptığın işi kendini tanıt. Daha büyük başarılar gelecek. Tutulmayan sözlerin peşine düşmek, zamanında gelmeyen fırsatlara üzülmek yerine yön değiştirmeyi dene. Çok daha iyi gelecek.

Yükselen Yengeç

Transit ile Yengeçler vizyon genişletecek. Jüpiter, yaşam bilgeliğini zenginleştirecek. Başkaları için kendin için dünya için yapmaya çalıştıkların desteklenecek. Manevi güç, maddiyatla ilgili alanları bereketlendirecek. Okula geri dönmek, kutsal bir mekanda dua etmek iyi gelecek. Yabancı yerler gör, kültürler tanı, işini yurt dışına taşı. İnternetle gelen kariyer ve aşk seni büyütecek.

Yükselen Aslan

Transit ile Aslanlar büyük ölçekli finansal konulara çekilecek.  Duygusal, finansal, fiziksel olarak güçlenecek. Jüpiter, uzun zamandır karanlıkta muallakta kalan tüm konuları bir bir çözecek. Hayatını dönüştürmek istersen Jüpiter seni her zamankinden daha çok destekleyecek. Artan gelir, kapatılan borçlar, ortak sermaye ile yapılan yatırımlar seni keyiflendirecek. Önümüzdeki on yıl sana çok kazandıracak ismi yeni yeni duyulan işleri araştır. Risk almaktan, kendini ortaya koymaktan korkma. Aşka inan.

Yükselen Başak

Transit ile Başaklar hem hayat hem iş ortaklığına göz kırpacak. Birliktelikler ve ilişkiler şans dağıtacak. Jüpiter, hayatındaki tüm eksiklikleri tamamlayacak. Açtığın davalar olumlu sonuçlanacak. Çok güzel anlaşmalar, zaferler kutlanacak.  Ajandana yazdığın önemli tarihler artacak. Ekip olarak çıktığın yola inan. Büyütmek istediğin aileye güven. Kurduğun bağlantılar, tanıştığın yeni insanlar önümüzdeki beş yıl çok işine yarayacak.

Yükselen Terazi

Transit ile Teraziler becerileri ve yetenekleri ile parlayacak.  Popülerliğin artacak. Bilinçaltına ittiğin ne de olsa olmaz diyerek vazgeçtiğin şeyler tekrar canlanacak. Olmaz dediklerin de olacak rüyaların da gerçek çıkacak. İşte istediği yere gelemeyenler yeni kariyerine hazırlansın, cv’sini güncellesin, tanıdıklarına haber salsın. Merak etme bu sefer hakkını alacaksın. Değiştirdiğin ortamlar, alışkanlıklar, rutinler için alkış!

Yükselen Akrep

Transit ile Akrepler mutluğun dozunu artıracak. Keyfin, hazzın, aşkın doruklarına hazırsın.  İşte sporda, sanatta ödüller alacaksın. Jüpite, hayatına  ilham katacak. İçsel motivasyonun artacak. Hiç kaybetmemiş gibi sürekli kazandığın anlar olacak. Maddi çalkantıların yaşandığı son üç beş yılın sonundasın. Sen sadece içte ve dışta seni alıkoyan engellere odaklan, olağanüstü sonuç alacaksın.

Yükselen Yay

Transit ile Yaylar yaşadıkları yeri değiştirecek. Taşınmak, ev almak, toprağa para harcamak harika başlangıçlara vesile olacak. Ülke değiştirmek isteyenler ya da kendi ülkesine geri dönenler huzur bulacak.  Misafirlikler, komşuluklar içini ısıtacak. Uzun zamandır hissetmediğin aidiyet duygusu canlanacak. Herkese değil kendine çalış! On kişinin dokuzunu etkilediğin işlerin olacak. Şimdiden alkış!

Yükselen Oğlak

Transit ile Oğlaklar uzun vadeli ticari bağlantılar kuracak. Az çaba ile çok büyüme olmaz diyenler yanılacak. Yakın çevresi ile ilişkini tazeleyenler yeni fırsatlar yakalayacak. Dünya hakkında daha çok şey öğrenilecek. Kısa seyahatler seni çok geliştirecek. Küçük büyük fark etmez hayatına giren herkes sana katkı verecek. Tasarıma, teknolojiye ve tanıtıma odaklan. Yarınlara güven! Daha çok büyüyeceksin.

Yükselen Kova

Transit ile Kovalar kazancını artıracak. Jüpiter kazanç alanlarını büyütecek.  Yeni bir gelir kaynağı, iş fırsatı, terfi ya da yatırım aracı kapında olacak.  Harcamalar da masraflar da artacak. Değerler ve öncelikler değişecek. Deneyim ve yetenek takdir edilecek. Tüm eylemler ödüllendirilecek. Öğrenilmez dediklerini öğretecek rehberler gelecek. Paranı neye harcadığına dikkat et! Önümüzdeki beş yılı bu harcamalar inşa edecek.

Yükselen Balık

Transit ile Balıklar hayatının dönüm noktasını yaşayacak. Jüpiter, istediğin hayatı sana vermek için çalışacak. Çok büyük finaller ve başlangıçlar sağlayacak. Işığın, saygınlığın artacak. Kazancın bollaşacak. Hiç incinmemiş gibi seveceğin anlar, hep beklenmişsin gibi sarıldığın aşklar olacak. Sadece seninle vakit geçirdiği için kendini çok iyi hisseden insanlar enerjine bereket katacak. Önümüzdeki on yılın tohumları bu döngüde atılacak. Büyük düşün! Mucizeler gerçek olacak.

Diğer Yazıları

Yorumlar

Ali Polat Bahar hanım elinize sağlık çok bilgilendirici bir yazı olmuş 🥰