Bulut Duman kimdir nerelidir?

Bulut Duman kimdir nerelidir neden gündemde, ne ile suçlanıyor? Duman son olarak uğradığı silahlı saldırıyla gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bulut Duman kimdir nerelidir?

Daha önce hakkındaki dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen ve kamuoyunda "şarkıcı" olarak Bulut Duman yeniden gündemde. Duman Kadıköy'de silahlı saldırı sonucu yaralandı. Üç şüpheli polis tarafından kıskıvrak yakalanırken, gözaltına alınan şahıslardan birinn "Bir daha bebeklere tecavüz edemeyecek" dediği duyuldu.

Almanya doğumlu Bulut Duman, Facebook, Instagram, Twitter gibi platformlarda on binlerce takipçisi olan bir isim.

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Sokak'taki olay saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Şarkıcı Bulut Duman, aracına bineceği sırada silahlı saldırıya uğradı.

Kurşun yağmuruna tutulan Duman, bacağından yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Bulut Duman'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu üç kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan birinin "Bir daha bebeklere tecavüz edemeyecek" demesi dikkat çekti.

Görgü tanıklarından Ercan Uluocak, “Sohbet ederken, silah seslerini duyduk. Ne olduğunu anlayamadan kendimizi yere attık" dedi.

Öte yandan, iki albümü olan şarkıcı Bulut Duman hakkında, savcılıklara onlarca şikâyet başvurusunun olduğu öğrenildi. Duman, dolandırıcılıkla suçlanırken şikayetçilerin çoğunun eşcinsel görüntüyle şantaj iddiasında bulundukları belirtildi.

Şarkıcı Bulut Duman'a silahlı saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Bulut Duman'ın rezidanstan çıktığı, yanındaki kişi ile birlikte aracına doğru yürüdüğü, daha sonra sokağa gelen üç kişinin Bulut Duman'a silahla ateş ettiği görülüyor.

Duman hakkında daha önce yargıya intikal eden ondan fazla dava var. Davaların birçoğu, önemli mevkilerdeki erkekleri tuzağına düşürmekle ilgili.

Yorumlar