Bu akşam TV'de ne var? Show TV, Star, Kanal D, FOX TV Yayın Akışı

Bu akşam tvde ne var soru işareti akşam saatlerini televizyon başında geçirmeye hazırlananlar tarafından merakla soruluyor. İşte televizyonların bu akşamki yayın akışlarında öne çıkan yapımlar:

Google Haberlere Abone ol
Bu akşam TV'de ne var? Kanalların Yayın Akışı

Televizyon kanallarında bu akşam ne var, hangi diziler, yapımlar ve programlar öne çıkıyor? İşte televizyon kanallarının 20 Haziran Cumartesi yayın akışı programları: 

Son günlerde televizyon kanallarında önce çıkan program Survivor oluyor. Bu akşam TV8'de saat 20.00 itibariyle bir kez daha Survivor'ın yeni bölümü var. 

Saat 20.00'de yani reytinglerin tavan yaptığı saatte televizyon kanallarında şunlar var:

Kanal D'de "İnek Şaban" filmi var, onun hemen sonrasında ise "Yolcu" isimli yabancı film var.

Star TV'de ise bu akşam TV'de ilk kez yayınlanan "Suikastçı" isimli yabancı film var. Sonrasında ise Bir Demet Tiyatro yayınlanacak.

KUZEY YILDIZI BU AKŞAM VAR MI?

Show TV'de ise bu akşam Güldür Güldür Show güldürü ve eğlence programının tekrarı var. Dolayısıyla Show TV'de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisini bekleyenlerin sorduğu, "Kuzey Yıldızı bu akşam var mı?" sorusunun cevabı maalesef "Hayır" oluyor.

ATV'de bu akşam Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumunu yaptığı "Kim Milyoner Olmak İster" tekrar ve yeni bölümü arka arkaya yayınlanacak.

FOX TV'de ise bu akşam "Benimle Söyle" isimli tartışmalı müzik programı yayınlanıyor.

Ailecek bir şeyler izlemek isteyenleri ise TRT 1'de Kalk Gidelim isimli şahane bir dizi bekliyor.

Yorumlar