Sadakatsiz final mi yapıyor, bitiyor mu?

Sadakatsiz final mi yapıyor, bitiyor mu? Sadakatsiz son bölüm bu akşam Kanal D'de yayınlanması bekleniyordu. Sadakatsiz son bölüm canlı izle. Derin'in ortadan kaybolması Asya'yı zor durumda bırakır. Asya'yı bu durumdan kurtarmak ise yine Volkan'a düşer.

Sadakatsiz final mi yapıyor, bitiyor mu? Bu akşam Sakadatsiz yeni bölüm var mı? Sadakatsiz son 58. bölüm 27 Nisan 2022 Çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlanması bekleniyordu. Ancak onun yerine yeni başlayan yabancı sinema filmi programa alındı. Haliyle dizinin hayranları merakla Sadakatsiz neden yayınlanmadı diye soruyor. Peki, Sadakatsiz neden yayınlanmıyor, hangi kanalda, son 57. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sadakatsiz yeni bölüm bekleyen hayranları bu akşam bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. Bilindiği üzere Sadakatsiz dizisi final kararı almıştı. Ancak final bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmamıştı.

Sadakatsiz son bölüm canlı izle. Derin bir anda ortadan kaybolur. Bütün gözler Asya'ya çevrilmişken Asya kendini temize çıkarmanın yollarını arıyor. Bu noktada imdadına Volkan yetişiyor.

Dizide Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk, yaptığı açıklama son 10 bölümün çekimlerine başladıklarını söylemişti. Bu açıklamadan sonra 1 bölüm yayınlandı ve anlaşılan da geriye 9 bölüm kaldı. Zaman zaman koronavirüs vakaları nedeniyle bu sezon dizinin kısa aralar verdiğine şahit olduk.

Final kararını oyuncunun açıklamasından öğrenen dizinin hayranları, bu hafta yayınlanacak 57. yeni bölümü büyük bir merakla bekliyordu. Ancak Medyapım tarafından yapılan paylaşımda dizinin bu hafta ekranda olmayacağı duyuruldu.

Sadakatsizden bir kare

 

Bu akşam Sadakatsiz yeni bölümü yok.

Dizinin son bölümünü izlemek için aşağıdaki linki takip edebilirsiniz: 

 Sadakatsiz son bölüm full tek parça izleme linki şöyle: https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz/bolumler/sadakatsiz-son-bolum