BTT Coin neden yok, Paribu, Binance'de neden yer almıyor, Bittorent neden işlem görmüyor, ne zaman gelecek?

BTT Coin neden yok, Paribu, Binance'de neden yer almıyor, Bittorent neden işlem görmüyor, ne zaman gelecek, BTT Coin Binance'de neden yer almıyor, ne zaman geri gelecek ya da konuyla alakalı bir açıklama var mı?

Google Haberlere Abone ol
BTT neden yok, Binance'de neden işlem görmüyor?

BTT Coin neden yok, Paribu, Binance'de neden yer almıyor, Bittorent neden işlem görmüyor, ne zaman gelecek?, Binance'de sorun mu var ya da BTT Coin Binance'de neden yer almıyor, ne zaman geri gelecek ya da konuyla alakalı bir açıklama var mı? 

Kripto para birimlerinden BTT yatırımı bulunanlar son günlerde şaşkınlık yaşıyor. Çünkü kripto para borsalarına giriş yapan yatırımcılar BTT Coin'in listelenmediğini ve yatırımlarının görünmediğini müşahade ediyor. Bu ani durum karşısında şaşıran yatırımcılar ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor. BTT Coin neden yok, Paribu, Binance'de neden yer almıyor, Bittorent neden işlem görmüyor, ne zaman gelecek?

Siz de BTT yatırımcısından biriyseniz hemen söyleyelim endişe etmenize gerek yok. Durum kontrol altında. 

BTT Coin neden yok, Paribu, Binance'de neden yer almıyor, Bittorent neden işlem görmüyor, ne zaman gelecek?
BTT neden yok, Binance'de neden yer almıyor, Bittorent Coin neden işlem görmüyor?

 

BTT'nin Binanace gibi kripto para borsalarının listelerinde görünmemesinin nedeni kontrollü bir işlemden kaynaklanıyor. Daha doğrusu BTT'nin sahipleri tarafından hayata geçirilmeye çalışılan yeni projenin bir parçası desek daha doğru olur.

BitTorent, son yıllarda gittikçe daha fazla merkeziyetsizleşen, popüler bir eşler arası (P2P) dosya paylaşım ve Torrent platformudur.

Esasen Temmuz 2001'de kullanıma açlan BitTorent, Temmuz 2018'de blockchain platformu TRON tarafından satın alındı.Satın alınışından beri BitTorrent, Şubat 2019'da piyasaya sürülen özel bir yerel kripto para tokeni olan BTT ile birlikte çeşitli araçlar ekledi.

BTT, TRON'un kendi blockchain ağı üzerinde TRC-10 standardını kullanarak piyasaya sürüldü. Resmi açıklamaya göre BitTorrent, güncel olarak dünyadaki "en büyük merkeziyetsiz P2P iletişim protokolü.

BitTorrent, en son aldığı karar kapsamında kripto para piyasasında tamamen kendi alt yapısını kullanarak ilerlemek istediğini açıklamıştı. Şirket istediğini de başardı. Tamamen kendi altyapısını kuran şirket şimdi BTT'yi de yeni bir isimle piyasaya sürüyor. BTT'nin yeni ismi ise BTTC olacak. 

Konuyla ilgili zaten Binance tarafından yapılmış bir açıklama da bulunuyor. 

Binance'den yapılan açıklamada şöyle denilmişti: 

11/01/2022 günü saat 05.00’te (TSİ), Binance BTT/BUSD ve BTT/USDT çiftlerinde çapraz marjin borç alma ve izole marjin borç alma işlemlerini durduracaktır.

14/01/2022 günü saat 05.00’te (TSİ), Binance tüm BTT marjin pozisyonlarını kapatacak, bir otomatik uzlaşma gerçekleştirecek ve tüm bekleyen BTT marjin emirlerini iptal ettikten sonra BTT/BUSD ve BTT/USDT çapraz marjin alım-satım çiftlerinin yanı sıra BTT/BUSD ve BTT/USDT izole marjin alım-satım çiftlerini de listeden kaldıracaktır. Yeniden listeleme için ayrı bir duyuru yapılacaktır.

14/01/2022 günü saat 05.00’te (TSİ), Binance Vadeli İşlemler tüm BTT vadeli işlemler pozisyonlarını kapatacak, bir otomatik uzlaşma gerçekleştirecek ve BTT/USDT vadeli işlem sözleşmesindeki bekleyen tüm emirleri iptal ettikten sonra bu sözleşmeyi listeden kaldıracaktır. Daha fazla bilgi için lütfen Vadeli İşlem Sözleşmelerinin Listeden Kaldırılması Sürecine bakın. Yeniden listeleme için ayrı bir duyuru yapılacaktır. Aşırı fiyat hareketleri veya fiyat endeksinden aşırı sapma durumunda, Binance Vadeli İşlemlerin maksimum kaldıraç değeri, her bir kademedeki pozisyon değeri ve sürdürme marjini de dahil olmak üzere marjin kademelerini ayarlamak, getiri oranı, prim ve maksimum fonlama oranı da dahil olmak üzere fonlama oranlarını güncellemek, fiyat endeksinin bileşenlerini değiştirmek ve Gösterge Fiyatını güncellemek için Son Fiyat Koruması mekanizmasını kullanmak da dahil ancak bunlarla sınırlı kalmaksızın ek koruyucu önlemler alabileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi için lütfen Fiyat Endeksine bakın.

14/01/2022 günü saat 09.00'da (TSİ), Binance BTT Esnek Birikimlere katılımı durduracak ve Esnek Birikimlere katılım sağlanan tüm BTT'ler otomatik olarak geri alınıp aynı gün kullanıcıların spot cüzdanlarına yatırılacaktır. Askıya alma öncesinde BTT Esnek Birikimlerden gelen ödüller, katılım süresi ve miktarına bağlı olarak hesaplanıp dağıtılacaktır.
BTT yatırma ve çekme işlemleri, 17/01/2022 günü saat 05.00 (TSİ) itibarıyla askıya alınacaktır. BTT yatırma işlemlerinizin tamamlanabilmesi için belirtilen tarih ve saat öncesinde yeterli zaman bıraktığınızdan lütfen emin olun. Bu süreden sonra yatırılırsa, tokenler hesabınıza geçmeyecektir.

Binance, 17/01/2022 günü saat 07.00'de (TSİ) mevcut tüm BTT spot alım-satım çiftlerini (BTT/USDT, BTT/BUSD, BTT/USDC, BTT/BNB, BTT/TRX, BTT/TUSD, BTT/TRY, BTT/EUR, BTT/BRL) listeden kaldıracaktır ve beklemedeki tüm spot alım-satım emirleri iptal edilecektir.

Binance, tüm eski BTT bakiyelerini hesaplardan düşecek ve ismi BTTC olarak değiştirilen yeni BTT'nin dağıtımına 1 BTT (Eski) = 1.000 BTTC oranında başlayacaktır.
Token değişimi sonrasında eski BTT tokenleri BTTOLD olarak yeniden adlandırılacaktır ve yeni tokenlerin borsa kodu BTTC olacaktır.

Daha sonra da BTTC/USDT, BTTC/USDC ve BTTC/TRY spot alım-satım çiftleri 21/01/2022 günü saat 07.00 (TSİ) itibarıyla alım satıma açılacaktır.

Token takası tamamlandıktan sonra, Binance BTTC yatırma ve çekme işlemlerinin ne zaman açılacağını kullanıcılara bildirmek için ayrı bir duyuru yapacaktır.

Peki, yatırımcıların bir şey yapması gerekiyor mu?

BTT yatırımı bulunan yatırımcıların bu noktada hiçbir şey yapmalarına gerek yok. 

Sadece bir sabah kalktıklarında cüzdanlarında BTT yerine BTTC ibaresini ve karşılığında 1000 ile çarpılmış bir "BTTC adedi" görecekler. 

Binance'in yanında Paribu'da işlem yapan ya da yatırımlarını buradan değerlendiren kullanıcılar da BTT Coin'e ne olduğunu merak ediyor. 

Konuyla ilgili Paribu BTT konusunda bir açıklama yaptı mı diye soruyorlar. 

Yukarıda sözünü ettiğimiz detaylarda olduğu gibi BTT Coin yani Bittorent Coin, BTTC ismiyle BTTC/TL şeklinde Paribu'da bugün saat 14.00 itibariyle işlem görmeye başlayacak.


 

 

Yorumlar

demir6741 Tron grubuna bulaşmayın en adi coin, borsasında dolandırıcılık yaptırılıyor