Bremen'de bir Türk genci, annesini öldürdü

Kuzey Almanya'nın Bremen kentinde bir aile dramı yaşandı. Yalnız yaşayan Ispartalı Nursel Akbaş (46) şizofreni olduğu öğrenilen oğlu Efkan tarafından boğularak öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Bremen'de bir Türk genci, annesini öldürdü
Olay Bremen'in Neue Vahl semtinde meydana geldi. Hastanede temizlikçi olarak çalışan Nursel Akbaş'ın işe gitmemesinden şüphelenen komşuları kapıyı çaldı. Akbaş'tan haber alamayan komşular polise haber verdi. Kapıyı kırarak içeri giren polis talihsiz kadının cesedini buldu. Polis cesedin banyoda bulunduğunu ve boğularak öldürüldüğünü açıkladı. Olaydan kısa bir süre sonra katil zanlısı olarak Nursel Akbaş'ın oğlu gözaltına alındı. 22 yaşındaki katil zanlısı bir kliniğe kapatıldı.
CENAZESİ ISPARTA'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Evinde kendi öz evladı tarafından boğularak öldürülen Nursel Akbaş'ın cenazesi Türkiye'ye gönderildi. Cenazenin Isparta'da toprağa verileceği öğrenildi. Akbaş'ın arkadaşlarından Manolya Yılmaz cinayetle ilgili olarak şunları söyledi "Nursel çok iyi ve çalışkan bir kadındı. Psikolojik sorunları olan bir oğlu vardı. Hep onun için çalışırdı. Öğrendiğimize göre de oğlu tarafından öldürülmüş" dedi.
AKILLARDAKİ SORU NEDEN DAHA ÖNCE ÖNLEM ALINMADI
Cinayete kurban giden Nursel Akbaş'ın arkadaşları şizofreni olan gencin daha önce kliniğe kapatılması gerektiğini söylediler. Akbaş'ın birkaç kez resmi kurumlara başvurduğunu ve oğlunun kliniğe yatırılmasını istediği öğrenildi.



Yorumlar