Bosch reklamı Merve kim?

Bosch reklam filminde Merve karakterini canlandıran oyuncu kimdir? İşte biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Bosch reklamı Merve kim?

Bosch'un son reklam filminde oynayan kadın oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Reklamda Merve karakterini canlandıran oyuncunun kimliği ile ilgili derlediğimiz bilgiler şöyle: 

Dünyaca ünlü beyaz eşya markası Bosch'un son reklam filmi i-DOS modelinin gerekli deterjan miktarını kendi kendine ayarlamasıyla ilgilidir. Reklam filminde, evde çamaşırları makineye atmak zorunda kalan erkek, o an dışarıda olan eşinden yardım ister. Eşi ise, deterjanın kendi kendine ayarlandığını belirterek yeni modelin önemli özelliğinin reklamını yapar. 

Bosch reklam filminde Merve karakterini canlandıran oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'dur. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu 29 Ekim 1989 tarihinde Almanya'nın başkenti Berlin'de dünyaya geldi. Türk bir baba ile Alman bir annenin kızıdır. Türk vatandaşı olan Leyla manken, oyuncu ve Miss Turkey 2008 birincisidir. 

 İlkokula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Yarı zamanlı olarak konservatuvara devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Behiye Dr.Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladıktan sonra konservatuvarı bırakarak, ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Hâlen İstanbul Üniversitesi'nde Alman dili ve edebiyatı öğrencisidir. Tuğutlu, iyi derecede Türkçe; İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Bosch reklamı Merve kim?

Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. ATV'de yayımlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Ardından Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Sonra ise Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanmaya başlayan Kızım dizisinde Candan karakteri ile başrol oynadı.

 Leyla Lydia Tuğutlu şimdilerde TRT 1'de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Anadolu Selçuklu Sultanı Kılıçarslan'ın kız kardeşi Elçin Hatun rolünde oynuyor. 

 

Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışması'nda Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında "Best Promising" seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da "Princess" ödülüne lâyık görüldü. Fashion TV 2007 Moda Ödülleri'nde "Gelecek vadeden model" seçildi.

 

 

Yorumlar