Bolu'da anne ve 10 aylık bebeği 5. kattan düştü

Bolu'da yakınlarının evlerine ziyarete giden anne ve 10 aylık bebeği beşinci kattan düştü. Anne hayatını kaybederken daha öncede 2. kattan düşerek 4 ay yoğun bakımda kaldığı belirtilen bebek tedavi altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Anne ve 10 aylık bebeği 5. kattan düştü

Bolu'da, Songül Can (33) ile 10 aylık bebeği Yaprak, ziyaret için gittikleri yakınlarının oturduğu binanın beşinci katından düştü. Anne ve bebeği hastanede yaşamını yitirirken, bebeğin 4 ay önce de evlerinin 2. katından düştüğü ve uzun süre tedavi gördüğü öğrenildi.

5. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜLER

Olay, saat 22.00 sıralarında Borazanlar Mahallesi 434. sokak üzerinde meydana geldi. 7 yıllık evli Can çiftinin çocukları Yaprak, 4 ay önce oturdukları evin 2. katından düştü. Bir de 5 yaşında çocukları olan çiftin 10 aylık bebekleri Yaprak, tedavinin ardından dün taburcu oldu. Can çifti, bugün pazar günü bir yakınlarının evine misafirliğe gitti. Songül Can iddiaya göre çocuğunu uyutmak için yan odaya geçti. Songül Can ve 10 aylık çocuğu Yaprak Can, bir süre sonra binanın beşinci katındaki balkondan düştü.

4 AY YOĞUN BAKIMDA KALDI

Can ailesinin Mudurnu ilçesinde oturduğu, 4 ay önce bebeğin evlerinin 2'nci katındaki pencereden düştüğü iddia edilirken, ağır yaralanan bebeğin 4 aydır yoğun bakımda tedavi görerek sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Bebeğin dün taburcu olmasının ardından ailenin akrabalarının evine geldiği belirtildi.

 

Yorumlar