Bodrum'da lise müdür yardımcısına soruşturma

- Bodrum ilçesindeki bir lisede, İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada ses düzeninin bozulması ve sorumlu olduğu halde aksaklığa müdahale etmediği iddiasıyla okulun müdür yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldı - Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan: - "Konuyu yakından takip ediyorum. Bu konuyla ilgili ne gerekiyorsa o yapılacaktır"

Google Haberlere Abone ol
Bodrum'da lise müdür yardımcısına soruşturma

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir lisenin müdür yardımcısı hakkında, İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada ses düzeninin bozulması ve konuyla ilgili sorumlu olduğu halde yaşanan aksaklığa müdahale etmediği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezindeki Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi'nde, okul bahçesinde düzenlenen İstiklal Marşı töreni sırasında okulun ses sisteminde arıza meydana geldi.

İddiaya göre, okul müdürü Filiz Çebi Candaş, müdür yardımcısı P.K'nın o gün sorumlu olduğu halde aksaklığı gidermediği ve okulu, öğretmenlerin ve öğrencilerin önünde zafiyete düşürücü tavır ve davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle, tutanak hazırlattı. Candaş, tutanağı Bodrum Milli Eğitim Müdürlüğüne sundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de Bodrum Kaymakamlığının talimatıyla konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konuyu yakından takip ettiğini ve gereken neyse yapılması talimatı verdiğini bildirdi.

Olayda adı geçen müdür yardımcısının ses sistemindeki aksaklığı gidermediği için hakkında tutanak tutulduğunu anlatan Gödekmerdan, olayın takipçisi olacağını kaydetti.

Yorumlar