BMW 1 serisi satış Fiyat Listesi

BMW 1 serisi Eylül 2018 itibariyle tavsiye edilen BMW perakende satış fiyat listesi için detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
BMW 1 serisi satış Fiyat Listesi

Tüm BMW modellerinin en güncel ve yeni fiyat listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.  Haberimizde BMW otomobillerinin Model, Tasarım Paketi, Şanzıman, Yakıt Tipi, CC, BG, Yakıt Tüketimi lt/100 km (5), ÖTV Oranı, Anahtar Teslim Satış Fiyatı (TL) ve Kiralama Fiyatı (€) ile detaylı şekilde bulabilirsiniz. 

bmw 1 serisi

(1) Tescil tutarı plaka, ruhsat, işlemci masraflarını ve eğitime katkı payını içerir. Trafik sigorta poliçe bedeli bu tutara dahil değildir.

(2) Özel talep üzerine sipariş edilecek olup sipariş edilmesi durumunda teslimatın 12-16 hafta içinde gerçekleşmesi beklenmektedir.

(3) Hibrit otomobillerin çıkış gücü olarak elektromotor ve benzinli motordan oluşan sistemin toplam çıkış gücü belirtilmiştir.

(4) Elektromotor ve içten yanmalı benzinli motordan oluşan sistemin toplam çıkış gücüdür.

(5) Yakıt tüketimi rakamları yaklaşık üçte biri şehir içi trafiğinden ve üçte ikisi de şehir dışı sürüşten oluşan ECE sürüş çevirimine (93/116/EU) uygun olarak belirlenir.

(6) Borusan Otomotiv Premium tarafından sunulan Uzun Dönem kiralama hizmeti ile ilgili notlar:

- Kiralama fiyatları, aksi belirtilmedikçe, "0" km otomobilleri kapsamaktadır. 
- 47 ay, yıllık 10.000 km kullanım için ilgili dönem boyunca ödenmesi gereken aylık fiyatlarıdır. Farklı kilometre ve süre seçenekleri için Borusan Otomotiv Premium ile iletişime geçebilirsiniz. 
- Tüm rakamlar %18 KDV hariç ve Euro cinsinden olup, kiralama bedeli, fatura tarihlerindeki TC Merkez Bankası’nın Euro döviz satış kuru üzerinden Türk Lirası’na çevrilecektir. 
- Kiralama süresince bakım, onarım, vergi, sigorta, özel çağrı merkezi desteği ve ihtiyaç halinde ikame araç sözleşme şartlarına göre Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Ticaret A.Ş. tarafından karşılanacaktır. Kullanım paralelindeki yakıt, köprü, otoyol giderleri kullanıcı tarafından karşılanır. 
- Kiralama bedelleri; kiralanmak istenen otomobilin aksesuar, donanım, kira süresi ve kilometre değişikliklerine göre değişebilir. Belirtilen fiyatlar Türkiye paketli baz otomobiller için geçerlidir. Kiralama için Borusan Otomotiv tarafından gerekli görülebilecek teminatlar istenebilir. 
- Faiz, ÖTV ve diğer vergileri ile Euro/TL birim değerlerinde meydana gelebilecek değişiklikler, kiralama fiyatlarında değişikliklere neden olabilir. 

Yorumlar