Bitlis'te 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi? Bitlis'te yarın okullar tatil mi?

Bitlis'te 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi? Bitlis'te yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı kar yağışının etkili olduğu Malatya'da okulların tatil edilip edilmediğini merak eden öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. Peki, Yarın Bitlis'te okullar tatil mi değil mi?

Google Haberlere Abone ol
Bitlis'te 14 Şubat 2020 okullar tatil mi?

Bitlis'te 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi? Bitlis'te yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı kar yağışının etkili olduğu Bitlis'te okulların tatil edilip edilmediğini merak eden öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. Peki, Yarın Bitlis'te okullar tatil mi değil mi?

Yarın, yani 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi değil mi sorusuna yanıt arayan öğrenciler ve veliler araştırmalarını yoğunlaştırdı. Resmi kurumlardan tatil ile ilgili bir açıklama geldi mi?

BİTLİS'TE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Bitlis ve çevre illerinde etkili olan kar yağışının 13 Şubat 2020 Perşembe günü de etkili olması bekleniyor. Kar yağışını yoğun bir şekilde devam etmesi gözleri Bitlis'te yarın okullar tatil mi değil mi sorusuna çevrildi. 13 Şubat Tatvan'da okullar tatil mi?

BİTLİS'TE OKULLAT TATİL

Bitlis'te etkili olan kötü hava koşulları nedeniyle kent merkezi ve Tatvan ilçesinde iki, Ahlat ilçesinde ise bir gün eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları ve beklenen yoğun kar nedeniyle Bitlis merkez ve bağlı köylerdeki okullarda 13-14 Şubat'ta eğitime ara verildiği bildirildi.

BİTLİS VE İLÇELERİNDE 14 ŞUBAT HAVA DURUMU

Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı olmak üzere hafif kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatılı yönlerden orta, yer yer hamleli rüzgar şeklinde (30-60km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

İlçe    Beklenen Hava    En Düşük (°C)    En Yüksek (°C)
Bitlis    Çok bulutlu, zaman zaman aralıklı karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı    -
Adilcevaz    Çok bulutlu, zaman zaman aralıklı karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı    -
Ahlat    Çok bulutlu, zaman zaman aralıklı karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı    -
Güroymak    Çok bulutlu, zaman zaman aralıklı karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı    -
Hizan    Çok bulutlu, zaman zaman aralıklı karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı    -
Mutki    Çok bulutlu, zaman zaman aralıklı karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı    -
Tatvan    Çok bulutlu, zaman zaman aralıklı karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı    -

BİTLİS HAKKINDA BİLGİ

Bitlis Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan 81 ilinden birisidir. İl Nüfusu: 341.225'tir. Bu nüfusun % 64'ü il ve ilçe merkezlerinde yüzde 36'sı ise kırsal bölgelerde yaşamaktadır. İlin yüzölçümü 8.294 m²'dir. İlde km²'ye 41 kişi düşmektedir. İlde yıllık nüfus artış oranı % 0,23 olmuştur. İl merkezinin denizden yüksekliği: 1637 m.'dir.

Yorumlar

Naz Bu nasıl düzen Bitlis Valisi uyuma insanlar açıklama bekliyor sizden
Halil İbo Tatil olur inşAllah
serhat bi zahmet olsun
sidar Felaket burası tatil edin
SemiBerk Yaw ne olur tatil olsun bitlis toki gelir 4. Etapta çok yağıyor