Bitexen güvenilir mi? Bitexen kimin, sahibi kimdir, nerelidir?

Bitexen'in güvenilir olup olmadığı konusu merakla soruluyor, Bitexen'in sahibi kimdir, kim tarafından, ne zaman, nerede kuruldu soruları yatırımcılar tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Bitexen hakkında merak edilen konulardan bazılarına yazımızda yer verdik.

Google Haberlere Abone ol
Bitexen güvenilir mi? Bitexen kimin, sahibi kim?

Bitexen güvenilir mi? Bitexen kimin, sahibi kim, kim tarafından ne zaman kuruldu? Türkiye'de kripto para piyasasını sarsan olayların yaşanmasından sonra, ortaya çıkan her kuruluşa artık vatandaşlar temkinli yaklaşıyor.

Bitexen kimin? Sahibi kimdir?
Bitexen Teknoloji A.Ş sahipleri

 

Özellikle de kripto para borsası olarak ortaya çıkan Thodex ve Vebitcoin gibi şirketlerin batması sonrasında vatandaş artık daha dikkatli davranıyor.

Servetlerini yatırıp batıranlar, batırdıkları servetlerine dayanamayarak intihar edenler, varını yoğunu kaybedenlerin haberleri her geçen gün haberlere konu oluyor. 

Bir anda zengin olduklarını ileri sürenler olduğu gibi bir anda her şeyini kaybedenlerin de olduğu sektör haline gelen kripto para sektöründe güvenilirlik en büyük sorun haline gelmiş durumda. 

Sadece güvenilirlik işe yaramıyor. Güvenilir oldukları halde şirketlerini batıran insanlar da olduğu biliniyor. Bu nedenle bu tür şirketlere yatırım yapmadan önce yatırımcıların mutlaka çok iyi bir araştırma yapmaları gerekiyor. 

Kurulan şirketlerin sahipleri, sermayeleri, yaptıkları yatırımların hepsini kısa araştırmalar sonrasında internetten bulmak mümkündür. 

Son günlerde televizyon ekranlarında ve internet ortamında reklamları giderek artan şekilde devam eden Bitexen de kripto para piyasasına giren ve borsacılık yapan şirketlerden biridir.

Bu nedenle kripto para borsasında yatırım yapmayı düşünenler Bitexen'in kime ait olduğunu merak ediyor. Peki, Bitexen kimin, sahibi kimdir?

Bitexen dijital para borsası alanında faaliyet gösteren şirketlerden biridir. Türkiye'de açılan dijital para borsalarından biri olan Bitexen kimin, sahibi kimdir, kim tarafından nerede ve ne zaman kuruldu soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte Bitexen şirketinin sahipleri hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Bitexen dijital para borsası, Mehmet Fatih Bilgin, Murat Çelik, Ahmet Kürşat Duygulu, Mutlu Dağdelen isimli ortaklar tarafından 27 Nisan 2018 tarihinde İstanbul Sarıyer'de İTÜ Arı Teknokent'te kuruldu.

Dört isim aynı zamanda şirketin 4 kişilik yönetim kurulunu da oluşturuyor.

Şirketin yönetim kurulu başkanı ise Murat Çelik'tir.

Şirket her türlü bilişim, erişim ve iletişim araçları üzerinden bilişim teknolojileri, telekomünikasyon ve elektronik pazarlarının bir parçası olarak proje uygulamaları ve organizasyonları amacıyla kuruldu.

Şirket dijital dünyaya yazılım üretimi, finansal araçlar için yazılım, e-ticaret danışmanlığı ve internet üzerinden her türlü mal alım satımı yapmak gibi işleri de bünyesinde barındırıyor.

Şirteni kuruluş sermayesi toplamda 210 bin liradır.

Bitexen şirketi, 2021 yılında yeni ortaklarla sermaye artırımına giderek Kemal Cenk Erdem, Yağya Tuğyam Erdem, Aras Demir, Ramazan Dursun, Murat Çelik, Mehmet Fatih Bilgin, Mutlu Dağdelen'den oluşan yeni sahipleriyle yeni sermeyasini 5 milyon lira olarak belirledi.

Bitexen şirketinin resmi internet sitesinde ise "Hakkımızda" kısmında yer alan tanıtım bilgilerinde ise şöyle denilmektedir: 

Bitexen, mevcut yerel ve global dijital varlık alım satım platformları analiz edilerek, yenilikçi bir bakış açısıyla, dijital varlık yatırımcısının temel ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek global bir platform oluşturma hedefiyle kuruldu.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesini kullanıcılarına sunan Bitexen Dijital Varlık Alım Satım Platformu’nda yüzden fazla dijital varlık listelenmektedir.

İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlı Bitexen Teknoloji A.Ş. 5.000.000 Türk Lirası ödenmiş sermaye ile hizmet vermektedir.

Bitexen kimin, bitexen sahibi kimdir, bitexen güvenilir mi? 


 

Yorumlar