O belediye başkanı listeden düşürüldü, Bahçeli istifasını istedi

A Milli Kadın Voleybol Takımının Tokyo Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, MHP'nin belediye başkanları listesinden düşürüldü. Bahçeli'nin talimatıyla Şahin'in istifası istendi.

Google Haberlere Abone ol
Listeden düşürüldü, Bahçeli istifasını istedi

Sosyal medya hesabı üzerinden A Milli Kadın Voleybol Takımını hedef alan bir paylaşım yapan MHP, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin MHP'nin belediye başkanları listesinden düşürüldü. MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, sosyal medya hesabından partisinin Birol Şahin hakkında aldığı karara ilişkin açıklama yaptı.

BAHÇELİ TALİMAT VERDİ, İSTİFASI İSTENDİ

Filenin Sultanları ile ilgili paylaşımı nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan MHP, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Milletçe haklı gururumuz olan Filenin Sultanları hakkında, yapmış olduğu çirkin paylaşımı nedeniyle; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, belediye başkanları listemizden düşürülmüştür" açıklamasında bulundu.

Bu arada, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatı ile Birol Şahin'in istifasının istendiği ve en kısa sürede işleme konulacağı da belirtildi.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in, Tokyo Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili sosyal medyada tepkilere neden olan bir paylaşım yapmıştı.

Yorumlar