Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle 84. Bölüm Full Tek Parça İzle

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm veya 84. Bölüm 18 Şubat Perşembe günü kendi kanalında yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümünde Müjgan'ın halasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm ya da 84. Bölüm 18 Şubat 2021 Perşembe günü ATV'de saat 20.00 itibariyle önce özet akabinde ise yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde Hünkar hanımın katili Behice ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü canlı izlemek isteyenler yazının altındaki linki takip edebilir. Son bölümü full tek parça izlemek isteyenler de onun altındaki linke bakabilir. 

84. Bölümde Behice'nin Hünkar Hanımı katlettiğine dair daha güçlü deliller ortaya çıkıyor. Son bölümde Çukurova'ya gelen Züleyha'nın amcası cinayetle ilgili yeni ipuçları buluyor. Bulunan ipuçları Behice'yi işaret ediyor. Bu durumu da Züleyha'ya anlatıyor. 

Gaffur, Hatip cinayetini ilk kez birine itiraf ederek hayatının hatasını yapıyor. Anlattığı kişi olan Saniye, her an konuyu başkasına açabilir.

Öte yandan Fikret, Müjgan'a duyduğu hisleriyle ilgili yaşadığı çatışmada Fekeli'nin konuşması üzerine geri atmak zorunda kalacak. Bakalım, Müjgan ile devam edebilecek mi edemeyecek mi? 

Demir ile Züleyha arasında ise çocukları üzerinden yakınlaşma olsa da bu durum çok da Züleyha'nın istediği gibi ilerlemiyor. 

BEHİCE HÜNKAR HANIMI BÖYLE ÖLDÜRMÜŞTÜ

Hünkar Hanım böyle katledilmişti.

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA CANLI İZLE: