Bir Zamanlar Çukurova Gaffur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Bir Zamanlar Çukurova Gaffur karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları işlediği cinayetten sonrası yakayı ele vermesiyle daha çok sorulmaya başlandı. Gaffur, Çukurova'nın azılı katili Hatip Ağa'yı öldürerek hayatının en hatasını yapıyor. Hayatı zindana dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Bir Zamanlar Çukurova Gaffur kimdir, nerelidir?

Bir Zamanlar Çukurova Gaffur işlediği cinayet sonrasında duygusal sahnelere neden oldu. Çukurova'nın azılı katili Hatip Ağa'ya şantaj yapmaya kalkışan Gaffur, hayatının alt üst olmasına hatta katil olmasına neden olur. Gaffur karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Bir Zamanlar Çukurova Gaffur karakteri, Çukurova'nın önde gelen ailelerinden Yamanlar'ın çiftliğinde çalışan en kıdemli isimlerdendir.

Eşi ve kız kardeşiyle birlikte Yamanların konağında çalışan Gaffur, Hünkar Hanım ile Demir Bey'in en güvendiği kişidir. Gaffur, babasının çalıştığı çiftlikte kendisi de babası gibi görevini sürdürmektedir.

Gaffur'un bir diğer özelliği ise Demir Yaman'ın ezeli düşmanı Yılmaz'ın askerlik arkadaşı olmasıdır. Yılmaz, İstanbul'dan Çukurova'ya kaçtığında ilk Gaffur'un yanına gelir; ancak Gaffur, Yılmaz'ın çalışkanlığı ve dürüstlüğünü bildiği için ekmeğini elinden alacağından korktuğu için onu çiftlikte işe aldırmaz. Sonrasında Yılmaz'ın başına gelenler ise malum. 

Peki, Bir Zamanlar Çukurova Gaffur karakterini canlandıran isim kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Bir Zamanlar Çukurova Gaffur kimdir

İşte Bülent Polat biyografisi:

Bülent Polat 8 Mart 1979 tarihinde Tunceli ilinde doğdu.

1993 yılında "Yer Gösterme" ile başlayan profesyonel tiyatro yaşamı, 1994'te yine aynı tiyatroda "Sokak Kedisi" oyununda "yoldan geçen adam" rolüyle devam etti.

Daha sonra yine aynı tiyatro ile mukavele yenileyen Polat, "Ormanların Barış Ateşi", Rumuz Goncagül ve "Keloğlan" gibi oyunlarda rol aldı. Orhan Oğuz 'un yönettiği "Herkesin Gözü Önünde" adlı oyunda olgunluk dönemindedir.

Polat daha sonra kariyerine yeni bir yön çizmeye karar verdi; "Yılan Hikayesi"nde, Orhan Oğuz'un yönettiği "Son Oyun" adlı TV filminde oynadı. Ardından "Gece Kahvesi" adlı programda sıra dışı karakterler çizdiği skeçlerde rol aldı.

2004'te Okan Bayülgen'in sunduğu Zaga programında Engin Günaydın ile beraber her hafta yayınlanan bölümlerde damatlar adında kısa skeçlerle çıktı.

Asıl ününü ise Avrupa Yakası dizisindeki 3,5 sene canlandırdığı Şehsuvar(Şesu) karakteriyle kazandı.

Bülent Polat Buzda Dans adlı yarışmaya katıldı. Ardından ABD'ye gidip önce dil sonra oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Önce Los Angeles'ta Stella Adler'ın oyunculuk atölyesine katıldı. Sonra New York'a geçti. Orada bir yandan eğitim alırken bir yandan da geçimini sağlamak için bir arkadaşının girişimiyle bar işletmeciliğine başladı. ABD'de kaldığı süre boyunca Manhattan'da bar işleten Polat 2011'de Türkiye'ye döndü.

2013 yılında, Kanal D'de yayınlanan İnadına Yaşamak adlı dizide, "Sansar" rolünü canlandırmıştır.

Bir Zamanlar Çukurova Gaffur kimdir

Özetlersek; 

Bir Zamanlar Gaffur karakterini canlandıran isim Bülent Polat'tır. 

Peki, Bülent Polat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Bülent Polat aslen Tuncelili'dir.

40 yaşındadır.

Türkiye onu ilk kez Avrupa Yakası isimli komedi dizisinde çaycı karakteriyle tanımıştı.

 

Yorumlar