Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölüm Full İzle Canlı

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam ATV ekranlarından hayranlarıyla buluşuyor. Dizi yeni sezona 64. Bölüm itibariyle başlıyor. Yeni transferlerin olduğu dizinin önceki sezon gibi bir kez daha hayranlarını ekran başına kilitlemesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

Bir Zamanlar Çukurova 64. Bölümü ile yeni sezona bu akşam saat 08.00 itibariyle başlıyor. Dizinin bu akşamki bölümünde yani yeni sezonun ilk bölümünde yeni oyuncular görücüye çıkacak. Önceki sezonda olduğu gibi yeni sezonda da dizinin fenomen olmaya devam etmesi bekleniyor. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM 63. BÖLÜM FİNAL SAHNESİ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA ESKİ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova 56. Bölüm 13 Şubat 2020 Perşembe günü saat 20.00 itibariyle ATV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizinin son bölümünde Yılmaz ve Zeliha yakınlaşıyor. Zeliha'ya karşı duygularını sorgulayan Demir Yaman ise kendini başka bir kadının yanında buluyor. Zeliha ile Yılmaz'ın görüştüğünü görenler var. Jandarma Ercüment'in ölümünü soruşturmak için Yamanların konağına gelir. Konaktakileri göz altına alır. Yılmaz ifade vermeyi düşünürken Müjgan durumun Yamanların iç meselesi olduğunu savunarak onu engellemeye çalışır. Ancal, Yılmaz Ercüment'i öldürdüğünü itiraf eder.

Hünkar hanımın Fekeli'ye anlattığı sır Fekeli'nin kalbine ağır geldi. Hünkar hanımın ardından konağa gelen Behice, Fekeli'yi hastaneye yetiştirmek için yardım alır. Hünkar'ın babasına yaptığı ziyaretten sonra Fekeli'nin kalbi tuttuğunu öğrenen Yılmaz, Yamanların kapısına dayanır. Hünkar, Yılmaz'ın gerçeği öğrendiğini sansada aslında durum farklıdır. Hesap sormaya gelen Yılmaz burada başka bir gerçeği de öğrenecektir.

Yılmaz ve Adnan yeniden birlikte. Önceki bölümde ahırlarda yangının ortasında kalan Adnan, Yılmaz'ın kucağında. Tam o sırada konağa gelen arabadiki kişiye durumu açıklamak zorunda kalırlar. Hünkar ile Fekeli karşı karışıya. Hünkar, Fekeli'ye geçmişten bir sırrı açıklar. Bu durum Fekeli'yi şoke eder ve yere yığılır. Demir Yaman ise İstanbul'daki mülklerini Yılmaz ve Fekeli'ye kaptırmanın acısında deliye dönerken aracının kontrolünü kaybeder ve bir uçurumun kenarında asılı kalır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü izleyenler, Yamanların Leyla bebeğin gelişine sevdiniğini görecek. Ancak bu sırada kötü bir haber gelir. Ahırda yangın çıktığı ve Adnan'ın ortada olmadığı haberi aynı anda duyulunca Zeliha kentini alevlerin arasına atmak ister. Ancak Demir ve Hünkar hanım buna izin vermez. Doğuma girmeden önce Yılmaz ile konuşmayı kesen Müjgan aniden Yılmaz'ı arar ancak ağlamaktan konuşamaz. Bunun üzerine Yılmaz hastaneye koşar. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 51. bölümü izleyenler, Müjgan ve Zeliha'nın aynı anda doğum yapmak için birbirlerinden habersiz bir şekilde hastaneye yattığına şahit olacak. İki aile birbirinden habersiz aynı şey için hastaneye gelince hastane kapısında karşılaşırlar. Demir ile Yılmaz yine kavgaya tutuşur. Öte yandan, Saniye'de bir çocuk beklerken Gaffur, uzun süredir eşinin yanında olamamanın sancısını çekmektedir. Küçük Adnan ise oyun arkadaşı aramak için dışarıya çıktığında ahıra girer ve birden alev alan ahırın içinde kalır.

Demir Yaman'ın annesi Hünkâr Yaman ile Fekeli arasında yaşanan yeni gelişmeler herkesi şoke ediyor. Fekeli, 40 yıl boyunca ertelediği aşkını itiraf ediyor herkesin önünde evlilik teklifinde bulunuyor. Bu durum başta Demir Yaman olmak üzere birçok kişiyi derinden etkiliyor. Demir Yaman, Hünkar Yaman'a ait bütün eşyaları konaktan atıyor. Bu duruma en çok kızanlardan biri de aslında Yılmaz; ancak o hala babasının bunu intikam için yaptığını düşünerek sesini çıkarmaz. Öte yandan Behice, Fekeli ile evlilik beklerken aldığı haberle yıkılır. 

Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm izleyenler; Yılmaz ve Züleyha bütün tehlikeleri göze alarak yeniden bir araya gelmeye karar verirler. Demir Yaman gibi gözü kara birine rağmen bu adımı atmaya hazırlanan ikiliyi başka sürpriz bir gelişme engelleyecektir. O da Müjgan'dan gelen sürpriz bir haber olacak. 

Yılmaz, yaşadığı onca şeyden ve imza attığı evlilikten sonra hala Züleyha'yı düşünür ve onunla bir araya gelme kararını Müjgan'a iletmek ister. Ancak bu planı tutmaz. 

Dizinin başından bu yana yılan hikayesine dönen Züleyha'nın kaçışları Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm izleyicilerinin de karşısına çıkıyor. Züleyha bir kez daha ortalıktan kayboluyor; ancak sonunda yine kendisini temize çıkararak ortaya çıkıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm izleyenler Demir Yaman'ın cezaevinden çıktığını, bir kez daha Yılmaz ve Züleyha'nın korkulu rüyası haline geldiğini görecekler. Demir Yaman'ın çıkmasından sonra Yılmaz, kontrolden çıkıyor. Demir'i öldürmeye kalkışıyor. Züleyha ise Yılmaz'a kaçmaktan hiçbir zaman vazgeçmediğini bir kez daha  ortaya koyacaktır. Züleyha, bir yandan Yılmaz'a kavuşma hayalleri kurarken öte yandan Hünkar'a karşı intikam faaliyetlerini de aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Züleyha, sadece Hünkar'a değil Saniye ve Gaffur'a da bilenerek onları da konaktan uzaklaştırmaya çalışıyor.

Hikayenin yeniden başa sardığı dizinin yeni bölümünde roller de değişmiş gibi. Çünkü, şimdi cezaevine giren kişi Yaman'dır. Züleyha'yı alarak kaçan ise Yılmaz'dır. Dizinin ilk bölümlerinde ise Yılmaz içerideyken, Demir Züleyha'yı alıyordu. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleyenler Şermin'in elindeki kozları Yaman ailesine karşı sonuna kadar kullandığını görecekler. Son bölümün en ilginç kısmı ise Züleyha'nın Yılmaz ile kaçma girişimidir. Duruşmanın yapıldığı mahkemeye Züleyha gelmiyor. Bu durum Demir Yaman'ı bir hayli üzecektir. Şermin para karşılığında şantaj yapmaya başlayacak. Hünkar ise ne yapacağını şaşıracak durumdadır.

Fekeli cephesinde de yeni gelişmeler yaşanacaktır. İstanbul'a giden Behice'ye eşlik eden Fekeli, Behice'nin saldırıya uğraması üzerine silahına davranmak durumunda kalır. 

Gaffur ve Saniye cephesinde de işler giderek daha da karışıyor. Saniye son bölümde merdivenlerden aşağı düşer. Gaffur, Saniye'yi hastaneye kaldırarak ortalığı inletirken, Hünkar hanım da Saniye'yi yalnız bırakmayacaktır. 

Züleyha, Yılmaz'ın da desteğini alarak Yaman ailesine meydan okuyor. Yılmaz'ın birçok şeyi öğrendiği yeni bölümde, Hünkar zor durumda. Demir Yaman da hayatının en zor günlerini yaşıyor.

Züleyha, Yılmaz'dan aldığı güçle konakta isyan bayrağını açıyor. Demir'in cezaevinde olduğu son bölümde, Züleyha çiftliğin hanım ağası olmaya karar veriyor. Hünkar hanım da Züleyha'ya bir noktadan sonra müsaade etmek durumunda kalıyor. Öte yandan Behice ise artık Fekeli'nin konağında kalmaya başlıyor. 

Hünkar ise Şermin'i bularak sorguya alır ve verdiği ifadeyi geri çekmesini ister. Ancak Şermin geri adım atacak gibi durmuyor.

Yeni fragmanda hareketli sahneler görünüyor. Demir Yaman'ın cezaevine girdiği fragmanda görülüyor. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleyenler Yılmaz'ın birçok konuyu öğrendiğini, bunun hesabını sormak için de Hünkar hanımın karşısına dikildiğin görecek. 

Dizinin yeni bölümünde Seher ile ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor. Önceki bölümde Demir Yaman'a iftira atarak ondan gebe kaldığını ileri süren Seher'in yalanları çok geçmeden ortaya çıkıyor. Demir'e inanan Hünkâr, Seher'i sıkıştırmaya başlıyor. Demir ile birlikte sorguladıkları Seher önceleri çocuğun Demir'den olduğunu ısrarla savunurken; Demir'in belindeki tabancayla Seher'i tehdit etmesi her şeyi bir anda değiştiriyor. Bir anda bülbül kesilen Seher, çocuğun Gaffur'dan olduunu belirterek hüngür hüngür ağlamaya başlıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35. BÖLÜM CANLI İZLE

Dizinin yeni bölümünde yine birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Çukurova'da bir kez daha silahlar patlıyor, uzun zamandır saklanan sırlar açığa çıkıyor. Yılmaz, Ormanlık alanda Ercüment tarafından vuruluyor. Yılmaz ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Öte yandan Demir Yaman cephesinde de işler son derece karmaşık hale gelmiş durumda. Çünkü Demir Yaman ilk kez Adnan'ın kendi çocuğu olmadığı gerçeğiyle yüzyüze kalıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Son bölüm izleyenler, bir kez daha silahların patladığı, derin sırların ifşa olduğu bir bölüm seyredecek. 

Yılmaz'ı vurarak ağır şekilde yaralayan Ercüment bu kez Gülten'i de ortadan kaldırmaya niyetleniyor. Çünkü, Yılmaz'ı vurduğunu gören kişi Gülten'dir. Ancak Ercüment'in işi çok zor. Çünkü vurulma anını Hünkar ve Fekeli de görmüş durumdalar. Ercüment'in kullandığı silahın Demir Yaman'ın üzerine kayıtlı olması ise işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Jandarma bir kez daha Demir'in kapısına dayanabilir. 

Öte yandan dizinin en büyük bombası ise konağın içinde patlar. Çünkü Seher, Demir Yaman'dan hamile olduğunu ileri sürerek ortaya atılır. 

Seher'in bunu açıklaması konakta, özellikle de Hünkar cephesinde büyük bir şoka neden olur.

Nisan 2019 Perşembe günü hayranlarıyla buluşuyor. Bir Zamanlar Çukurova 30. Bölüm izleyenler Demir Yaman'ın şu ana kadar oğlu bildiği Adnan konusunda düştüğü duruma şahit olacak.

Züleyha bir önceki bölümünde Demir'e Adnan'ın onun oğlu olmadığını söylemişti, ancak Demir buna inanmamıştı. Ancak yine de içine şüpheler düşmüştü. Demir bunu sorgulamaya başlıyor.

Demir Yaman, Züleyha'dan Adnan'nın kimin oğlu olduğunu sormaya başlıyor. Oğlundan ayı düşen Züleyha ise artık bir an önce oğluna kavuşmak istiyor.

Fekeli Ali Rahmet'in ani bir rahatsızlık geçirdiği dizinin yeni bölümünde, Müjgan ile Yılmaz'ın ilişkisinde de yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yılmaz her şeye rağmen yeni hayatında Müjgan ile sürdürmeye çalışıyor; ancak gelişmeler bunu mümkün kılmıyor. Züleyha'nın sık sık onun karşısına çıkması, bu ilişkiyi her geçen gün daha da zorlaştırıyor.

Öte yandan Gaffur'un konaktaki çalışanlardan Seher ile oynaşması ise Saniye'nin gözünden kaçmıyor. Gaffur'un da Seher'in de başı dertte görünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 27. Bölüm'de silahlar çekiliyor kan akıyor. Züleyha, Yılmaz'dan olma oğlunu da alarak Fekeli'nin evine sığınıyor. Demir Yaman da Züleyha'nın ardından giderek onu almadan gitmeyeceğini söylüyor. Ancak Yılmaz ile Fekeli de, "Evimize sığınan birini kimse zorla alamaz" diyerek karşı koyunca silahlar çekiliyor. Demir Yaman'ın adamları ile Fekeli'nin adamları çatışmaya giriyor. Dizinin son bölümünde heyecan ve aksiyon dorukta. Öte yandan Züleyha'nın aniden ortaya çıkması, Yılmaz ile Müjgan'ın söz yüzüklerinin kesildiği geceyi de yarıda bırakıyor. Yılmaz tam da Züleyha'yı unutmaya başlayıp Müjgan ile yeni bir hayat kurarken her şey en başa dönüyor. Yılmaz, Demir'in silahından çıkan kurşunla yere yığılıyor. Yoğun bakıma alınan Yılmaz, kurtulabilecek mi? Yılmaz'ın ölümü Demir Yaman'ın idamına neden olabilir. Öte yandan bütün bunların baş sorumlusu olan Hünkar ise pişmanlıklarıyla yeniden yüzyüze geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleyenler talihsiz bir kazayla karşı karşıya kalan Züleyha ve Müjgan'ın durumuna üzelecekler. Kaza yerine ilk gelen kişi olan Yılmaz'ın hareketine de şaşıracaklar. Çünkü Yılmaz, nişanlanmak üzere olduğu ve aşk-ı ilan yaptığı Müjgan'ın değil Züleyha'nın başına giderek, feryat ediyor. Züleyha'nın bir anda ortadan kaybolması ise Demir Yaman'ı çileden çıkarıyor. Öte yandan Hünkar ile Fekeli, bir kez daha klasik buluşma adreslerinde bir araya geliyorlar. Ancak buluşmaları hiç beklenmedik bir gelişmeye sahne oluyor. Karanlık bir el Hünkar Hanım'ı silahla vuruyor. Yılmaz ile Demir'in amansız mücadelesinin tamamen renk değiştireceği yeni bölümde bir Zamanlar Çukurova yine aksiyon ve heyecan dolu olacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 24. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Yaman ailesinde fırtınalar dinmek bilmiyor. Şermin'in konağı satması kan akmasına neden oluyor. Demir Yaman, konağın Yılmaz'a satıldığını öğrenince ortalık karışıyor. Yılmaz'ı vurmak isteyen Demir yanlışlıkla hizmetçilerden  birini vurur. Öte yandan Fekeli, ilk kez Yaman ile uzun uzun yüz yüze kalınca ona içini döker. Yaman'a şu ana kadar yaptıklarından dolayı ona kızgın olmadığını, ancak beklentileri olduğunu söyler. Bunlardan birinin de bir gün yaptıklarından pişmanlık duymak olduğunu söyler. Yaman ise Fekeli'yi sessiz bir şekilde dinledikten sonra tek kelime etmez. Fekeli'nin, "Kibirden gözlerin kör olmuş" şeklinde ifadeleri Yaman'ı derin derin düşündürür.

Şermin'in konağı satmasını sindiremeyen Demir Yaman ve annesi, Şermin'i ikna ederek konağı geri almak isterler ancak Şermin geri adım atmaz.

Fekeli ile Hünkar hanım kendi aralarında anlaşarak husumetin artık sona ermesini isterler. Bu durumu Demir ve Yılmaz'a da açarlar. 

Öte yandan Yılmaz'a büyük bir tuzak kurulur. Yılmaz'ın aracının frenleri boşaltılır. Ancak ne yazık ki Yılmaz o gün aracını Müjgan'a verir. 

Müjgan'ın kullandığı arızalı araca yolda Züleyha da biner. İkisinin içinde olduğu arızalı araç bir süre sonra kaza yapar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 22. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova 22. Bölüm İzleyenler Yaman'ın, annesi Hünkar ile yaşadıkları tartışmadan sonra artık dayanamayarak konağı terk ettiğini görecek. Yeni bölümde Yılmaz, doktor Müjgan'a evlilik teklif ediyor. Ancak Yılmaz, kendisini sevdiği halde Müjgan'dan beklemediği bir cevap alıyor. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleyenler, Hünkar'ı arama çalışması yapan Demir ve yakınlarının heyecanına ortak olacak. Demir Yaman ve Gaffur, konak çalışanlarını da yanlarına alarak her yerde Hünkar'ı arıyor. Hünkar, önceki bölümün sonlarına doğru, Fekeli ile buluşmaya gittikten sonra ıssır bir arazide düşüp başılmıştı. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 18. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleyicileri Züleyha'nın ani değişimine şahitlik edecek. Demir ile Yılmaz'ın amansız mücadelesi Züleyha etrafında devam ediyor. Züleyha, tam da Yılmaz'a her şeyi anlatmaya karar verdiği anda her şey bir anda değişiveriyor. Züleyha ile Demir'in birlikte yaşadıkları kaza birçok şeyin değişmesine neden olacak. Öte yandan Fekeli ise kendisi hakkında yalancı şahitlik yapanların peşine düşüyor. Demir ile Yılmaz'ın rekabetinde ise yeni gelişmeler var. 

Züleyha, her şeyi göze alarak Yılmaz'a olup bitenleri bir mektup aracılığıyla anlatmaya karar verir. Evin damadı doktorun karşı çıkmasına rağmen Züleyha bu kararından vazgeçmez ancak Züleyha ile Demir'in başına gelen elim kaza her şeyi değiştirir. Demir'in bebek Adnan için hayatını feda ettiğini gören Züleyha'nın bütün fikri değişir. Yılmaz ise teslimatı gelen pamukların telef olmasıyla yıkılır. Ancak Fekeli'nin tesellisiyle, iflasın eşiğinde olduklarını düşünen Yılamz yeniden umutlanır. 

Fekeli ise bir zamanlar kendisi aleyhine yalancı şahitlik eden 3 kişiden hayatta kalan birinin peşine düşer. Bunu fark eden Demir de onu bulmaya çalışır. 

Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Yılmaz kendi elleriyle kurduğu Çukurova Sanayii Odası'nın seçimlerini kaybediyor ve Demir Yaman Çukurova Sanayii Odası seçimlerini kazanarak ilk başkan oluyor. Yılmaz ise Demir'in oyları parayla satın aldığını düşünerek öfkeleniyor.

Öte yandan Züleyha evin diğer gelinine çok kötü bir oyun oynar. Demir'in kendisine aldığı arabayla İstanbul'a kaçacağını söyleyerek komşulara gider. Gelin ise evin hanımına bunu hemen yetiştirir. Evin hanımı da bir an Züleyha'nın İstanbul'a kaçtığını düşünerek fenalık geçirir. Ancak Züleyha'nın komşuda olduğu ortaya çıkınca derin bir nefes alır herkes. 

Hünkar Hanım ağanın düzenlediği hayır gecesinde de büyük sürprizler yaşanıyor. Geceye Fekeli de davet edilmediği halde geliyor. Fekeli'nin 50 bilet alarak geceye geldiğini öğrenen Hünkar hanım, bir şey yapamıyor. Ardından yapılan müzayedede de ilginç anlar yaşanıyor. Müzayedeye Züleyha'nın kendi elleriyle yüzeyini nakışladığı kırlet de satışa çıkıyor. Demir Yaman, bütün tekliflerin üstünde teklifler ile kırleti almakta kararlıyken birden Demir'in tekliflerinin 30 katı üzerinde bir teklifin sesi gelir. Yılmaz da artık müzayede salonundadır. Bu ilginç anların nasıl sonuçlanacağı ise Bir Zamanlar Çukurova 17. Bölüm'de belli olacak.

14. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

14. Bölüm'de bayılan kadını hastaneye birlikte götüren Yılmaz ile Züleyha'nın yolunu kesen Demir, Züleyha'nın ani bir manevrasıyla Yılmaz'ı vurmaktan vazgeçmişti. Züleyha, birbirine silah çekmiş Yılmaz ile Demir'in yanında Demir'e "Seni seviyorum, sensiz yapamam" gibisinden sözlerle onu ikna eder. Yılmaz ise eve dönerken kaza geçirir. Kaza sonrası komaya girerek hastaneye yoğun bakıma kaldırılır. Ancak Züleyha, Demir'e verdiği sözleri unutarak Yılmaz'ı görmeye gider. Hemşire kılığına giren Züleyha hastaneye kadar gider ve Yılmaz'ı görür. bir zamanlar çukurova son bölüm izle

Öte yandan çifliğin kahyası Gafur ise Demir'in gözüne girmek için Yılmaz'ı öldürebileceğini belirterek hastaneye gider. Tam Yılmaz'ı boğmak üzereyken doktor içeri girer ve Gafur amacına ulaşamaz. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 15. BÖLÜM FULL İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Bir önceki bölümde Züleyha ile son kez buluşarak son sözlerini soran Yılmaz için hayat bundan sonra daha da acımasız ve daha çekilmez olacak. Öte yandan Züleyha ise oğlu için Demir'in bütün isteklerine boyun eğiyor. Ancak Yılmaz'dan kolay kolay kurtulacağı hiç benzemiyor. Çünkü Yılmaz, Adana'dan gitmeyi reddediyor ve onları hayatlarının her anında rahatsız etmeye de kararlı. Büyük Hanım, Gaffur'un İstanbul'a gitmediğini öğrendi. Kardeşini 4 çocuklu adama vereceği için Yılmaz'ın yanına gitti. Yılmaz'ın onu intihar ederken bulduunu hepsi öğrendi. 

Öte yandan Züleyha ile Yılmaz'ı ilginç bir gelişme bir kez daha bir araya getiriyor. Nehir kenarında sara hastalığı geçiren Nazire'nin imdadına yetişen Züleyha'ya Yılmaz da yardıma koşuyor. İkili Nazire'yi hastaneye kaldırıyor. Konağın çalışanlarından Fadik, Züleyha ile Yılmaz'ı derede gördüğünü Demir'e haber eder. Öfkeyle hareket eden Demir, Nazire'yi hastaneye bıraktıktan sonra eve dönen Züleyha ile Yılmaz'ın önünü keser. Demir, Yılmaz'a silahını çekerek, "Bugün ikimizden biri ölecek" diyor. Hanım Ağa ise Fekeli ile buluşuyor.

Herkesin biraz haklı, herkesin biraz suçlu olduğu hikayelerin anlatıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Adana'nın birbirine benzeyen insan hikayelerinden sadece bir tanesi...

BİR ZAMANLAR 13. BÖLÜM'DE NELER YAŞANMIŞTI

Bir Zamanlar Çukurova 13. Bölüm ile yine sevenlerini ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizinin 12. Bölümü'nde hastaneden çıkan Demir'in annesi yine ortalığı karıştırdı. Hemen hemen herkese yalan söyleyen Demir'in annesi bu kez de Yılmaz'a giderek Züleyha hakkında olmadık şeyler söylemişti. 13. Bölüm'de ise Yılmaz ile Demir arasındaki amansız rekabet ise yeni bir boyut kazanıyor. Züleyha ile Yılmaz, uzun zaman sonra ilk kez yüzleşti. İkilinin konuşma sahnesi gözyaşlarıyla geçti. Züleyha, Yılmaz'a Demir'e aşık olduğunu söyledi. Züleyha ise Demir'e artık onu kabullendiğini söyledi.

Bir Zamanlar Çukurova 13. Bölüm 6 Aralık 2018 Perşembe günü saat 20.00'da Atv ekranlarında seyircileriyle buluştu. Son bölümü de hüzünlü geçen dizide Yılmaz ile Demir'in inatlaşmasında yeni gelişmeler yaşandı. Hapisten çıkarak Çukurova'nın beyleri arasına girmeyi başaran Yılmaz ilk kez Züleyha ile yüzyüze geliyor. Züleyha'dan gerçekleri öğrenmeye çalışan Yılmaz, hiç beklemediği tepkilerle karşılaşıyor. 'Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı' diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden harlıyor! Fekeli'nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırıyor. Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirecek. Yeni bölümde patlayan saatli bombanın ise, kimlerin hayatını karartacağı büyük merak konusu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

ATV'nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 12. Bölüm'de neler yaşandı? Dizi son bölümünde yine sevenlerini ekran başına kilitledi. Yılmaz'ın silahından çıkan kurşunla yaralanarak hastanede tedaviye alınan Demir'in annesi hastaneden çıkar çıkmaz yalanlarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu arada Züleyha ilk fırsatında evden kaçmaya çalışıyor ancak bunu fark eden Demir Züleyha'yı yolda yakalayarak eve getirip odaya kilitliyor. Ancak Züleyha'yı çocuğundan kopararak onu cezalandırıyor. 

Hapisten çıkan Demir'in annesinin ilk işi ise Yılmaz'a giderek yalanlarına kaldığı yerden devam etmesi oluyor. Yılmaz'a Züleyha hakkında olmadık yalanlar uyduran Demir'in annesi amacına ulaşamıyor. 

Diziyi canlı olarak izlemek için aşağıdaki resmin üzerine tıklayabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KONUSU

ATV'de seyirci tarafından beğeniyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin konusu merak ediliyor. Dizi 1970'li yıllarda İstanbul-Adana arasında geçiyor.

İstanbul'da evlilik hazırlıkları yapan Yılmaz ile Züleyha çiftinin başına hiç beklemedikleri olaylar gelir. Yılmaz hiç istemediği halde kendini bir cinayetin içinde bulur. İkili birlikte Adana'da Çukurova'ya kaçmak zorunda kalırlar. Ancak Adana'da çalıştıkları çiftlikte kendilerini "sevgili" olarak değil de "abi-kardeş" olarak tanıtmaları beraberinde birçok olumsuzluğu getirecektir. 

Yılmaz cezaevine düşecek, Züleyha ise yanlarında çalıştıkları Yaman ailesinin reisi Demir Bey ile evlenmek zorunda bırakılır. 

BİR ZAMARLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin oynandığı kanal: Atv

Dizinin yayınlandığı gün: Perşembe Saat 20.00

Dizinin Başrol Oyuncuları: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha)

Diğer oyuncular: Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne) ve Kerem Alışık (Fekeli)

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA CANLI İZLEME LİNKİ BURADA

Yorumlar