Bir Şansım Olsa kurgu mu? Bir Şansım Olsa gerçek mi, kurgusal bir program mı?

Bir Şansım Olsa programının bir kurgu mu yoksa gerçek olaylar ve kişilerden oluşan canlı program mı soruları merakla soruluyor. Programdaki olaylar, kişiler, yerler gerçek mi yoksa tamamen hayal ürünü mü? İşte program hakkındaki gerçekler:

Google Haberlere Abone ol
Bir Şansım Olsa kurgu mu? Gerçek mi, kurgusal mı?

Bir Şansım Olsa kurgu mu, gerçek mi, karakterler gerçek mi oyuncu mu, kişiler ve hikayeler gerçek hayattan mı? sorguları programı izleyenlerin kafasını meşgul ediyor. Programda yer alan kişiler oyuncu mu yoksa gerçek hayatta mağdur olan insanlar mı soruları seyircinin kafasını meşgul ediyor. Program yeni başladığında formattan habersiz olanlar, izleyicinin kandırıldığını düşünerek komik duruma düşmüşlerdi. Oysa "sahtekarlık" olarak lanse edilenler zaten programın önceden ilan ettiği formatın bizzat kendisiydi. İşte Bir Şansım Olsa kurgu mu, gerçek mi, kişiler ve hikayeler gerçek hayattan mı?

BİR ŞANSIM OLSA KURGU MU GERÇEK Mİ?

Show TV'de yayınlanan "Bir Şansım Olsa" programı gerçek hikayeleri ekrana getiriyor. Ancak ekrana gelen insanlar farklı. 

Bir Şansım Olsa gerçek mi? Kurgu mu?
Bir Şanım Olsa programından bir kesit

 

Programda anlatılan olaylar, kişiler ve sunucunun olayları hikayeleri anlatış şekli karakterlerin ve her şeyin birebir yaşandığı izlenimi veriyor. Olaylar gerçekten de anlık yaşanıyormuş gibi veriliyor. Bu nedenle programın kurgusal bir seyirde mi yoksa tamamen gerçek ve spontane gelişen bir formatta mı olduğu tartışılıyor. Oysa her şey aslında çok net. Program profesyonel bir şekilde çekiliyor.

Bir Şansım Olsa, hayatında derin pişmanlıklar yaşayan, bir kez daha deneme şansı isteyenlere çözüm üretmeye çalışan bir programdır.

BBO tarafından yapımı üstlenen programda hayatıyla ilgili geçmişte yaşanmış pişmanlıklardan birini değiştirmek, yeni bir şans yakalamak, tekrar denemek isteyenlerin başvuracağı bir programdır.

Programa başvuru için Bir Şansım Olsa ekibiyle iletişime geçmek gerekiyor.

Bir Şansım Olsa gerçek mi kurgu mu? Başvuru nasıl yapılıyor?
Bir Şansım Olsa oyuncularından biri

 

Program Ayşegül Günay'ın sunumuyla her Cumartesi günü saat 13.00'te Show TV'de seyircinin karşısına çıkıyor.

Bir Şansım Olsa programındaki kişiler, isimler ve mekanlar gerçek mi?

Bir Şansım Olsa gerçek mi kurgu mu? Başvuru nasıl yapılıyor?
Bir Şansım Olsa kurgu mu, gerçek mi, kişiler ve hikayeler gerçek hayattan mı?

 

Programda yer verilen isimler, şahıslar ve mekanların tamamı gerçeğinden farklıdır. Ancak konu alınan hikayeler ise tamamen gerçektir.

Peki, Bir Şansım Olsa programına başvuru yaparak hikayemizin konu alınmasını isteyebilir miyiz? Başvuru telefon numarası veya WhatsApp hattı var mı?

Bir Şansım Olsa gerçek mi kurgu mu? Başvuru nasıl yapılıyor?
Bir Şansım Olsa

 

Program diğer programlar gibi başvuru alarak ilerlemiyor. Zaten daha önce farklı yerlerden derlenmiş gerçek hayat hikayeleri üzerinden ilerliyor. 

Bu nedenle yeni başvuru veya hikaye arayışları yok. 

Bir Şansım Olsa kurgu mu Bir Şansım Olsa programı gerçek mi
Bir Şansım Olsa kurgu mu Bir Şansım Olsa programı gerçek mi

 

Ancak yine de programda hikayenizin konu alınmasını istiyorsanız BBO yapımın internet sitesine giderek orada hemen sağ üst köşede bulunan "İletişim" kısmından illetişim formunu doldurun ve hikayenizi mesaj olarak atınız.

Bir Şansım Olsa Sunucusu Neden Değişti:

 

Yorumlar

Aydan Ersin Bu programa Ayşegül Günay'dan başkası yakışmaz..Ahu hanım ancak çakması olabilir..Zaten saçının rengini,şeklini bile Ayşegül hanıma benzetmeye çalışmışlar..Olmadı.😔
Kıymet Herhafta büyük bir sabırsızlıkla izliyor bazdn şaşkın bazen hayret bazende gözyaşlarıyla izlyorum Sunucunun deyişmesine üzüldüm bence başarılı
Ferdi Kurgudan ibaret bir çok bölümünde bazı dizilerde 10sn 15 sn görünen fügranları alıp kurmaca bir yayın yapıyorlar saçmalık tamamen :D
Cagla Herkes affetmeli
ÜMİT tamamen kurgu kişileriden birini dizide gördüm şu an izlediğim bayanda tanıdık