Bingöl'de 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi

Bingöl'de 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi? sorusunun yanıtı 11 Şubat'ta okulların tatil olup olmadığını merak eden öğrenciler ve veliler tarafında araştırılıyor. Peki, Bingöl'de 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi?

Google Haberlere Abone ol
Bingöl'de 14 Şubat 2020 kullar tatil mi

Bingöl'de 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi? sorusunun yanıtı 14 Şubat'ta okulların tatil olup olmadığını merak eden öğrenciler ve veliler tarafında araştırılıyor. Peki, Bingöl'de 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi?

Kar yağışının etkili olduğu Bingöl'de 13 Şubat 2020 Perşembe günü okulların tatil edilip edilmediği merak ediliyor.

Kent genelinde etkili olan kar yağışının yarın da sürmesi beklenirken veliler ve öğrenciler araştırmalarını sürdürüyor.

14 ŞUBAT 2020 OKULLAR TATİL Mİ?

Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle 14 Şubat 2020 Salı günü okullar tatil edilecek mi edilmeyecek mi sorusu gündeme geldi. Veliler ve öğrenciler araştırmalarını yoğunlaştırırken okulların yarın tatil edildiğine dair Valilik veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden henüz bir açıklama bekleniyor.

13-14 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL 

Kar yağışının etkisini gösterdiği Bingöl’ün Karlıova ve Kigı ilçelerinde okullar tatil edildi. Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 13 Şubat Perşembe günü her iki ilçede de tüm okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Bingöl Valiliği ise yaptığı açıklamada okulların il genelinde tatil edildiğini duyurdu. Bugün ise Valilik tarafından yapılan açıklamada il genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği bildirildi.

 

BİNGÖL VE İLÇELERİNDE 14 ŞUBAT 2020 GÜNÜ HAVA DURUMU

Yorumlar

Rabiş Kadir diyor yarin tatil olsun üşüyomuş hasta olursa ben dayanamam kıyamam ona lütfen tatil olsun☹☹
Musab Susadi Merkez de kar çok yağdı lütfen okullar tatil olsun
Mehmettttt Sayın valim 25cm kalınlıkta kar var gizli buzlanma var bu havada çocuklarımın okula gitmesini istemiyorum bence tatil edilmeli.Teşekkürler.
Mehmet Sayın valim 25cm kalınlıkta kar var gizli buzlanma var bu havada çocuklarımın okula gitmesini istemiyorum bence tatil edilmeli.Teşekkürler.
Ömer faruk Sayın valim merkezde kar çok yağdı lütfen tatil olsun.