Yandex Harita - Yandex Haritalar, Yandex Harita düzenlemesi nedir?

Yandex haritalar, ülkemizde Google Maps kadar kullanılmaktadır. Yandex, Rusya'dan sonra ilk kez Yandex Map Editor uygulamasını Türkiye'de kullanmaya başladı. Yandex Map Editor şimdi de Türk kullanıcılara haritalar sunuyor. Yandex kullanıcı hesabı oluşturduktan sonra Yandex Map Editor hizmetine giriş yapabilirsiniz. İşte Yandex Haritalar, Yandex Harita için bilmeniz gerekenler

Google Haberlere Abone ol
Yandex Harita - Yandex Haritalar, Yandex Harita düzenlemesi nedir?

Yandex, Rusya'dan sonra ilk kez Yandex Map Editor uygulamasını Türkiye'de kullanmaya başladı. Yandex Map Editor şimdi de Türk kullanıcılara haritalar sunuyor.

Harita ve konum bilgisi teknolojileri, günlük yaşamda kullanıcılar için en önemli yardımcılar haline gelmiştir. Türkiye haritasında en çok referans gösterilen firmalardan biri olan Yandex, altyapının daha da geliştirilmesi için yeni bir ürün geliştirdi. Her kullanıcı, Yandex Map Editor ile istediği yerin haritasını çizebilir veya düzenleyebilir. Yandex, kullanıcıları harita üzerinde internette haritalandırmaya gönüllü olarak davet ediyor ve mahallelerden sokaklara ve kapı numaralarından hayatı kolaylaştıran en güncel haritayı oluşturmayı amaçlıyor.

Yandex Haritalar ve Yandex Navigasyon'a katkıda bulunmak artık çok kolay

Rusya, Yandex Map Editor uygulamasını Türkiye'de ilk kez kullanmayı teklif ettikten ve Yandex haritasına katkıda bulunmasından sonra, buna bağlı olarak gezinmeyi çok kolaylaştırdı. Yandex'de kullanıcı hesabı oluşturduktan sonra Yandex Map Editor hizmetine giriş yapabilirsiniz. Yandex, bu özellik için https://mapeditor.yandex.com adresinden yapılması gerekenleri adım adım anlatıyor.

Yandex Map Editor Düzenlemeleri denetimden geçiyor

Yandex Map Editor uygulaması için gönüllü haritacıla, yollar, sokaklar, sokaklar, mahalleler, köyler, binalar, kurumlar vb. Gibi çeşitli bölgeleri ve nesneleri oluşturabilir veya düzenleyebilir. Yandex Harita Düzenleyicisi ile haritadaki mevcut bilgiler güncellenebilir. Düzenlemeler denetlendikten sonra, Yandex Haritalar ve Yandex Navigasyon'da gösterilir. Kullanıcıların katkısıyla, haritalar daha detaylı ve kapsamlı hale gelir.

Yandex Map Editor'un gönüllü haritacılarına katılarak, kullanıcıların haritaların ve navigasyon hizmetlerinin avantajlarını en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olabilirsiniz.

Yorumlar