iPhone instagram masaüstünde nasıl açılır?

İnstagram bilgisayarda nasıl açılır, nasıl paylaşım yapılır? Instagram kullanıcıları hem bilgisayarlarından hem de mobil cihazlarından kendi hesaplarına giriş yapabilirler. Nihayet iPhone kullanıcıları da Instagram hesaplarına masaüstünde bilgisayarlarından hesaplarına giriş yapabilecekler.

Google Haberlere Abone ol
iPhone Instagram bilgisayarda nasıl oturum açılır?

İnstagram bilgisayarda nasıl açılır, nasıl paylaşım yapılır, resim ve video bilgisayardan nasıl yüklenir? Nihayet iPhone kullanıcıları da Instagram hesaplarına masaüstünde bilgisayarlarından hesaplarına giriş yapabilecekler. Peki, İnstagram bilgisayarda nasıl açılır, nasıl paylaşım yapılır, resim ve video bilgisayardan nasıl yüklenir?

İnstagram bilgisayarda nasıl açılır, nasıl paylaşım yapılır, resim ve video bilgisayardan nasıl yüklenir?
İnstagram bilgisayarda nasıl açılır, nasıl paylaşım yapılır, resim ve video bilgisayardan nasıl yüklenir?

 

Fotoğraf paylaşımı ağı olan Instagram, telefonunuzu kullanmak istemediğinizde hesabınızda gezinme izin veren bir masaüstü destek özelliği ekledi. 

Instagram, şu anda masaüstünde kısıtlı özelliklere sahip, kullanıcıların ne kadar mesaj gönderebilecekleri, ne kadar görebilecekleri ve ne yapabilecekleri konusunda kısıtlı.

Instagram, iş yerindeyken veya telefonunuzu kullanmadığınız zamanlarda, arkadaşlarınızı aramanızı, hikaye (story) akışınıza göz atmanızı ve bilgisayarınızdan kendi profilinize erişmenize izin veriyor. 

Instagram hesabına çevrimiçi olarak fotoğraf yükleyebileceğiniz yollar var. İşte, sonhaberler.com olarak bilgisayarınızdan İnstagram hesabınıza nasıl giriş yapacağınızı açıklıyoruz.

Masaüstünüzde Instagram'a nasıl giriş yapılır

Instagram hesabınıza çevrimiçi giriş yapmak için Instagram web sitesine gidin: https://www.instagram.com/. 

Facebook hesabınızla (Instagram ve Facebook hesaplarınız bağlıysa) veya e-postanızı, cep telefonu numaranızı ve şifrenizi girmenizi isteyen bir giriş sayfasıyla karşılaşacaksınız. 

Giriş yapmak ve hesabınıza giriş yapmak için hangi yolu seçin. 

Telefonunuzda kullandığınız şey için biraz azaltılmış bir Instagram görürsünüz. Düzenli fotoğraf özet akışınıza sahip olacak ve masaüstünüzde hesaplarınızı arayabileceksiniz. 

Masaüstünüzden resim göndermenize izin veren bir geçici çözüm var. Mac kullanıyorsanız ve varsayılan tarayıcınız olarak Safari kullanıyorsanız, Tercihler'e gidin ve Gelişmiş'i seçin. 

Ardından, en altta yer alan “Menü çubuğunda Gelişimi Göster” seçeneğini işaretlemeniz gerekir.

Ardından özel bir Safari penceresi açmanız, Geliştir’e, ardından Kullanıcı Aracısı’na girmeniz ve Safari - iOS 10 - iPhone’u seçmeniz gerekecektir.

Bu, Safari'yi telefonunuzdaymış gibi kullanmanıza izin verecektir: Instagram'a giriş yaptığınızda, artık ekranın altındaki kamera düğmesini göreceksiniz ve fotoğraf yükleyebilirsiniz.

Bilgisayardaysanız ve Chrome kullanıyorsanız, kamera düğmesinin görünmesi biraz daha kolaydır. Instagram'a giriş yapın ve açılır menüyü almak için sayfayı (her yerde) sağ tıklayın. 

İncele'yi seçin ve Tablet simgesine tıklayın. Bu, sayfanızı otomatik olarak kamera yükleme düğmesine erişim sağlayan mobil görünüme geçirir.

MOBİL CİHAZINIZDA INSTAGRAM NASIL İNDİRİLİR

Instagram telefonunuzdaki indirme işlemi hem iOS hem de Android için hemen hemen aynı. 

Android cihazınızda iPhone için App Store'a veya Google Play Store'a gidin ve Instagram için arama yapın.

Sırasıyla iOS veya Android için Al veya Yükle'ye dokunun ve uygulamanın indirilmesini bekleyin. 

Daha önce bir Instagram hesabı oluşturmamışsanız, uygulamayı başlattığınızda sizden bir tane oluşturmanız istenecektir.

Hesabınızı kurmak için e-posta, tam ad, kullanıcı adı, numara ve şifre gibi bilgilerinizi girin. 

Bu yapıldıktan sonra arkadaş ekleyebilir, özet akışınızda gezinebilir ve çevrimiçi resimler yayınlayabilirsiniz. 

Yorumlar

Eda 1instegram acmadik gitti nasil kaydolcam