Instagram, Superzoom'a yeni özellik ekledi

Dünyaca ünlü sosyal medya devi Instagram, yeni Superzoom filtrelerini yayına aldı. Daha çok kullanıcı çekmeyi hedefleyen Instagram, çekim modlarından Superzoom özelliğine altı yeni filtre ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Instagram, Superzoom'a yeni özellik ekledi

Geçtiğimiz yıl çekim modlarından biri olan Superzoom'u tanıtan Instagram, Superzoom moduna altı yeni filtre ekleyerek hayat vermeyi amaçlıyor.

Instagram'ın Superzoom çekim moduna eklenen yeni filtreler dramatik görüntüler ile dikkat çekiyor. Yayınlanan güncellemede Kalpler, Yazık, Paparazzi, Ateş, Asla ve Sürpriz gibi filtreler bulunuyor. Facebook ile son günlerde başı ağrıyan Zuckerberg'in Instagram'a yayınladığı güncellemeler ile büyük önem verdiğini söyleyebiliriz.

Instagram, Superzoom

Yeni filtreleri kullanma için Superzoom çekim modunu kullanmanız gerekiyor. Yeni filtreler henüz belirli sayıda kullanıcı için kullanıma sunulmuş olsa da önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Veri skandalları nedeniyle son dönemde başı epey ağrıyan ve milyarlarca dolar zarar eden Facebook'un düşüşü sürerken, Instagram ise 1 milyar kullanıcı barajını aşarak büyümesini sürdüreceğinin sinyallerini veriyor.

Snapchat'ten esinlenerek Instagram'a kazandırılan hikayeler özelliğinin ise 400 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanıldığı biliniyor. Superzoom'a yeni filtreler yayınlayan Instagram, daha fazla kullanıcıyı buraya çekmeyi planlıyor.

Yorumlar

teranehesimova 0554453922