Hotmail Giriş Yap Şifremi unuttum, Hotmail Hesap kurtarma işlemi nasıl yapılır?

Hotmail Giriş Yap Şifremi unuttum, Hotmail Hesap kurtarma işlemi nasıl yapılır? Hotmail'de bir e-posta adresiniz varsa onu nasıl geri alacağınızı bilmiyor musunuz? Eğer şifrenizi unuttuysanız eski hesabınızı kurtarmanın bazı yolları var.

Google Haberlere Abone ol
Hotmail Giriş Yap Şifremi unuttum, Hotmail Hesap?

Hotmail Giriş Yap Şifremi unuttum, Hotmail Hesap kurtarma işlemi nasıl yapılır? Hotmail yakın geçmişte en yaygın kullanılan e posta servislerinden biriydi. Google ve Gmail'den önce birçok internet kullanıcısı Hotmail gibi e-postaları kullanırdı. Zamanla Hotmail kullanıcısı azaldı. Peki sizin Hotmail'de bir e-posta adresiniz varsa onu nasıl geri alacağınızı bilmiyor musunuz? Eğer şifrenizi unuttuysanız eski hesabınızı kurtarmanın bazı yolları var. İşte Hotmail Giriş Yap Şifremi unuttum, Hotmail Hesap kurtarma işlemi nasıl yapılır?

Hotmail hesabınızı tekrar aktife almak ve Hotmail'e giriş yapmak için Microsoft'un Outlook portalını kullanmanız gerekiyor. Ancak, Hotmail'in e-posta platformunu güncellemesi nedeniyle, Hotmail.com  kullanıcıları arasında sadakatini yitirdi. Zamanlda pek çok Hotmail kullanıcısı e-posta şifresini unuttu. Peki, Hotmail hesabınızı nasıl kurtarabilirsiniz?

Birkaç yıl önce Live ID'de @hotmail.com adresinden e-postanıza erişmek kolaydı. Ancak, 2012'den sonra hizmetlerin entegrasyonu değişti. Bu da birçok kişinin başka bir prosedürü takip etmesi anlamına geliyor. Hotmail e-postası şifresini hatırlama ve unuttuğunuz e-postalarınızı nasıl kurtarılacağınızın bazı yollarını sizinle paylaşıyoruz.

Microsoft'ta yeni bir maili almak isteyenler Outlook üzerinden yeni mail açmak zorunda. Peki eski hotmail e-posta mailleri ne oldu? Aslında " @ hotmail.com " adreslerine erişmek hala mümkün.

HOTMAİL HESABINIZI NASIL KURTARIRSINIZ?

Birçok kişi artık kullanmıyor olsa da Hotmail hala geçerli. Bu nedenle eski e-posta hesabınızı kurtarabilir ve yıllar önce gönderilen dosyalara erişebilirsiniz. 

"Hotmail şifremi unuttum ne yapabilirim ?" diye soruyorsanız, aradığınız cevabı bu yazımızda bulabilirsiniz.

1. İlk olarak Hotmail’in Hesabınızı kurtarın sayfasını açıyoruz. Kurtarmak istediğiniz Hotmail hesabının e-mail adresini, Skype kullanıcı adını veya E-mail hesabınızda doğrulanmış bir telefon numarası varsa yazıyoruz.

Sonrasında alt kısma formu onaylamak için, resim olarak gösterilen 6 karakterden oluşan metni giriyoruz ve İleri butonuna tıklıyoruz.

2. Kimliğinizi doğrulamamız gerekiyor adından bir form ile karşılaştık. Bu kısımda mail adresimize zorunlu olarak tanımladığımız kurtarma e-posta adresini tam olarak yazıyoruz. Kod gönder butonuna tıklıyoruz.

3. İkincil e-posta hesabımıza giriş yapıp, Microsoft destek tarafından gönderilen e-postayı açıp, gönderilen 7 haneli kurtarma kodunu kopyalıyoruz.

4. Kopyaladığımız kodu Kimliğinizi doğrulayın formunda yer alan ilgili alana yapıştırıp İleri butonuna tıklıyoruz.

5. Nihayet unutulan Hotmail şifresini yenileme işlemini gerçekleştirebileceğimiz alana ulaştık. Şimdi yapmamız gereken, En az 8 karakterden oluşması gereken yeni şifremizi belirlemek.

Bu kısımda size önerimiz, tahmin edilmesi çok zor uzun bir şifre belirlemeniz. Şifrenizin içerisinde rakam, büyük ve küçük harf ve mümkünse özel karakter olmasına özen gösterin. Eğer tahmin edilmesi imkansız özel bir şifre belirlemek isterseniz, sizlere önerimiz LastPass veya benzeri bir program kullanmanız.

Parolanızı sıfırlayın formunda belirlediğimiz  karakterlik şifreyi yazıyoruz. Doğrulamak için alt kısmı da şifremizi tekrar girip, İleri butonuna tıklıyoruz.

6. Sonunda Hotmail Şifresini Sıfırlama işlemini başarı ile gerçekleştirdik. Artık yeni şifremizi kullanarak hesabınıza kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

Gmail oturum açma


 

Yorumlar

Ruzkullah Bozkus Eski hesabım açılmıyor şifrem bu r.zk12345
Hidayet Duman facebook şifremi unuttum
Hakan Aydemir Hot mail me giremiyorum.bana nasıl yardımcı olabilirsiniz.
İDOCAN hotmail şifremi unutdum telefon numarası deyisdi için şifre giremiyorum.
Sabiha karaca hotmail şifremi unutdum telefon numarası deyisdi