Gugıl veya Google araçları ve Google uygulamaları nedir?

Gugıl veya Google, 1,7 milyar kişinin kullandığı Google, yeni geliştirilen ürünleri ile iş yaşamınızda yardımcınız oluyor. Google MyBusiness, Google+ Business, Google Web Yöneticisi, Google AdWords, Google Analytics, Google Drive ve Google FeedBurner gibi Google araçları hayatımızı daha da kolaylaştırıyor. Peki, Google araçları nelerdir? İşte Google araçları ve uygulamaları;

Google Haberlere Abone ol
Gugıl veya Google araçları ve Google uygulamaları nedir?

Google veya Gugıl, sadce bir arama motoru değil artık. Pazarlama dünyanızda işinizi daha verimli hale getirecek bir hal aldı Google. 1,7 milyar kişinin kullandığı Google, yeni geliştirilen ürünleri ile iş yaşamınızda yardımcınız oluyor. Google MyBusiness, Google+ Business, Google Web Yöneticisi, Google AdWords, Google Analytics, Google Drive ve Google FeedBurner gibi Google araçları hayatımızı daha da kolaylaştırıyor. Peki, Google araçları nelerdir? İşte Google araçları ve uygulamaları;

Google MyBusiness

Gugıl veya Google'ın bu aracı sayesinde şirketinizin pazarlama kanallarını daha geniş bir alana sunabiliyorsunuz. Ücretsiz reklam yapma olanağı sağlayan bu araç, şirketinizin aramalarda üst sıralarda yer almasını sağlıyor. Ayrıca SEO çalışmaları ile farklı kullanıcılara da erişebiliyorsunuz.

Google+ Business

Bir diğer pazarlama aracı olan Google+ Business ile birlikte sayfanızı genişletebilir, keywordler ile müşteri kitlenizi sayfanızda tutabilirsiniz. Aldığınız paylaşım ve etkileşimlere göre sayfanızın değeri daha da artacak ve aramalarda daha kolay bulunan bir şirket olabileceksiniz.

Google Web Yöneticisi

Şirketinizin pazarlama araçlarından biri de internet sitesi. Dolayısıyla internet sitenizin hedef kitlenize hitap etmesi ve çekici olması çok önemli. Google Web Yöneticisi size bu konuda yardımcı oluyor. Bu araç, internet sitenizin geliştirilmesi gereken yönlerini size rapor olarak sunuyor. Site akışınızı ve trafiğini buradan net bir şekilde inceleyebiliyorsunuz

Google AdWords

Artık Gugıl veya Google üzerinde ulaşılabilirliği yüksek olmak ve arama motorunda reklam sahibi olmak pazarlama adına çok önemli. Şirketinizin üst sıralarda yer almasını sağlayan, SEO ile uyumlu bir şekilde çalışan Google AdWords, anahtar kelimeler ve aranma trendleri üzerinden sitenize yön veriyor. Google'da fark yaratarak üst sıralara tırmanabilmek için uygulamanın ücretli bölümlerini satın alabilirsiniz.

Google Analytics

Sitenizin ve şirketinizin internet üzerindeki pazarlama stratejilerinin başarılı olup olmadığını bu uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz. Ayrıca bu uygulama sayesinde hedef kitlenizi de başarılı bir şekilde yönetme şansına sahipsiniz.

Google Drive

15 GB'ye kadar ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz bu bulut uygulaması sayesinde şirketinizin tüm dosyalarını güvenli bir şekilde saklayabilir ve mail üzerinden bunları paylaşabilirsiniz. Tüm akıllı cihazlar ve mobil uygulamalar üzerinden kullanılabilmesi de bir diğer avantaj.

Google FeedBurner

Sitenize gelen ziyaretçiler, bu araç üzerinden firmanıza üye olabilir ve hakkınızdaki gelişmeleri takip edebilir. Böylece en yeni kampanyaları ve haber bültenlerini takipçilerinizle online paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

tubiseo com teşekkürler
jjjjjjjjjjjjjjjjjj nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn