Facebook hoş geldin ekranı aç veya şifremi unuttum işlemleri

Facebook hoş geldin ekranı; son zamanlarda kullanıcılarını bilgisayar korsanlarından korumak için güvenliği artırdı. Peki şifrenizi unuttuysanız ne yapmanız gerekiyor? Feysbuk veya Facebook şifrenizi nasıl sıfırlayabilirsiniz?

Google Haberlere Abone ol
Facebook hoş geldin, şifremi unuttum

Facebook hoş geldin ekranı kullanıcıların platformu kullanmak için görmek istedikleri ilk ekran oluyor. Bilindiği gibi Facebook veya bazı kullanıcıların yazdığı gibi feysbuk, dünyadaki en popüler sosyal medya platformudur ve her gün bir milyardan fazla insan Facebook paylaşımlarını kontrol etmek için siteye giriş yapmaktadır.

Facebook şifremi unuttum giriş ve şifre sıfırlama işlemlerini nasıl yapabilirim şeklinde bir sorun yaşıyorsanız doğru adrestesiniz. Feysbuk, fesbuk veya Facebook hoş geldin, dünyanın en tanınmış markalarından biri haline geldi ve bir milyardan fazla insan her gün aktif olarak siteye giriş yapmakta. Sosyal medya devi Facebook, modern günlük kültürün büyük bir parçasıdır. Durum böyle olunca Facebook, kullanıcılarının bireysel hesapları için daha sıkı bir güvenlik önlemi almakta. Facebook, kullanıcılarını korumak için birçok güvenlik seçeneğine sahiptir, ancak ya şifrelerinizi unutursanız neler yapmanız gerekiyor?

Bilgisayar korsanları, şifrenizi doğru tahmin ederek hesabınıza erişebilir, uzmanlar bu yüzden düzenli olarak Fesbuk veya Facebook hoş geldin ekranından giriş yaparak şifrenizi değiştirmenizi önermektedir. Kısa bir süre önce şifrelerinizi değiştirdiyseniz ve bunu hatırlayamıyorsanız veya bir önceki şifresini unuttuysanız? Neyapmanız gerekiyor. İşte bu durumda şifrenizi değiştirilip tekrar siteye giriş yapmanız gerekiyor.

Facebook

FACEBOOK GİRİŞ NASIL YAPILIR ?

Arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için sitede bir hesaba sahip yüz milyonlarca kişiden biri olmanız gerekiyor. 

Hesabınıza giriş yapmaya çalışıyorsanız, önce giriş sayfası https://facebook.com adresine gitmeniz gerekiyor.

Burada Facebook hoş geldin ekranı karşınıza çıkmalı.

E-posta adresinizi ve parolanızı girmeden önce bilgisayarınızda Facebook'ta hiç kimsenin oturum açmamış olduğundan emin olun.

Birisi giriş yaptıysa, Facebook sayfasının sağ üst köşesindeki simgesini tıklayın ve kullanıcı için çıkış yapın. 

FACEBOOK ŞİFREMİ UNUTTUM ŞİFRE SIFIRLAMA

Facebook şifrenizi unuttuysanız, şifrenizi hayırlamak ve tekrar giriş yapmak için şifremi unuttum demeniz gerekiyor.

Fesbuk Facebook giriş sayfasındayken 'Hesabını mı unuttun?' e-posta ve şifre kutularının altındaki düğmeye basın. 

Daha sonra metin kutusuna kullanıcı adınızı, telefon numaranızı, e-postanızı veya tam adınızı girebileceğiniz Find Your Account (Hesap Bul) adlı bir kutuyla bir sayfaya yönlendirilirsiniz.

Daha sonra, ne yazdığınıza bağlı olarak arama ile eşleşen hesapların bir listesi verilecektir. Hesabınızı bulun ve 'Bu benim hesabım' seçeneğini tıklayın.

Hesabınızı seçtikten sonra, şifrenizi nasıl sıfırlamak istediğinizi soracaktır. 

Facebook

FACEBOOK ŞİFRE DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIR?

Bu kutudaki tüm talimatları izledikten sonra, şifrenizi sıfırlayacak e-posta veya metin yoluyla bir güvenlik kodu gönderilecektir.

Şifreni zaten biliyor ancak giriş yaptığınız sırada değiştirmek istiyorsanız, Fesbuk veya Facebook hesabınızın Ayarlar sekmesine gidin. 

Güvenlik sekmesine tıklayın ve Şifreyi değiştir.

Değişiklikleri kaydet’i tıklamadan önce mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi girin. 

Facebook hoş geldin ekranı ilk giriş için her zaman önemlidir.

 

Yorumlar

Sebghatullah atbah Telefonunu kaybettim telefon numaramı da kapatmış lab şifremi alamıyorum
Mehmet fesbuk açılmıyor kot istiyor
Gülcan Şifremi unuttum lütfen yardıyardım cı olun
Pelin su Şifremi Unuttum
Tavlu Ayfer Şifremi unuttum yeni şifre almak istiyorum