Arçelik'ten iPhone X ve iPhone XR kampanyası 2019

Türkiye'nin en büyük iki beyaz eşya markası Beko ve Arçelik iPhone fiyatlarında büyük bir indirim kampanyası başlattı. İki markanın sattığı iPhone XR markasının fiyatıları 6 bin liradan başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Arçelik'ten iPhone X ve iPhone XR kampanyası 2019

Hükümetin Enflasyon ile Mücadele Kampanyası kapsamında birçok büyük firma önemli adımlar attı. Büyük firmaların çoğu hükümetin ekonomiyi iyileştirmeye yardımcı olmak için attığı bu adıma destekleme kararı aldı. Kampanyayı destekleyen firmalardan ikisi de Beko ve Arçelik oldu. 

Türkiye'nin iki büyük eloktronik ve beyaz eşya markası, doların yükselmesiyle birlikte fiyatı da aşırı derecede yükselen iPhone marka telefonlarda büyük bir indirim kampanyası başladı. 

Stoklarla sınırlı olup taksit kurgusu tavsiye niteliğindedir, yetkili satıcı bazında farklılık gösterebilir. Belirtilen teklif iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri için oluşturulmuştur, diğer modeller ve fiyatları için mağaza yetkilisine başvurabilirsiniz. Kampanya ING Bank ile anlaşmalı Arçelik mağazalarında geçerlidir. ING Bank günün koşullarına göre kampanyaya uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama ve kredi değerlendirme koşulları çerçevesinde gerekli gördüğü durumlarda ilgili başvuruları şubeye yönlendirme hakkına sahiptir. Kredi başvurusunun ING Bank tarafından onaylanmaması halinde Arçelik Pazarlama A.Ş.’nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Detaylı bilgi için mağaza yetkilisine başvurabilirsiniz.

BİR iPhone indirim kampanyası da Beko'dan

Arçelik'ten sonra Beko'dan benzer bir adım geldi. Beko da iPhone severleri düşündü.

Beko markasından yapılan açıklamada iPhone'a indirim kampanyası şöyle duyuruldu: iPhone 8 64 GB hafta sonuna özel benzersiz fiyatıyla, 6 bin 499 lira yerine, 4 bin 399 liraya Beko mağazalarında. Son gün 21 Ekim 2018. 

iPhone XR modeliyle ilgili büyük merak

Öte yandan Apple'ın yeni ürünlerinden iPhone XR da akıllı telefon meraklıları tarafından yoğun ilgi görüyor. XR için Amerika Birleşik Devletleri'nde ön sipariş alınmaya başlandı.

Apple, daha renkli ve daha ucuz konseptiyle duyurduğu XR modeli için ön sipariş almaya başladığını açıkladı. Ön siparişler bugün itibarıyla alınıyor. Modelin, iPhone'un en çok satan ürünlerinden biri olması bekleniyor. XR modeli, iPhone XS ve iPhone XS Max ile benzer donanıma sahip olacak. Bu modellerle aynı yazılım ve çiplere sahip olacak olan XR, diğer modellerin aksine çift kamera yerine tek kameralı olacak.

iPhone XR'nin öne çıkan özelliği ise iPhone XS modelinden daha büyük bir pile sahip olması. Amerika Birleşik Devletleri'nde ön siparişe sunulan iPhone XR'nin 749 dolardan satışa çıkacağı açıklandı. XR modelinin 64, 128 ve 256 gb'lık seçenekleri bulunacak. Apple, iPhone XR modelinin 50 farklı ülkede satışa sunulacağını açıkladı.

Yorumlar