YouTube Go nedir, ne işe yarar?

Dünyanın en büyük video barındırma sitesi youtube, youtube go adını verdiği, yeni uygulamasını Android telefonlar için kullanıma sundu.

Google Haberlere Abone ol
YouTube Go nedir, ne işe yarar?

Dünyaca ünlü video barındırma sitesi Youtube Android kullanıcıları için Youtube Go'yu kullanıma sundu. Ücretsiz olarak indirilebilen Youtube Go, kullanıcıların beğenisine sunuldu. Youtube Go 8.10MB büyüklüğünde.

Peki bu yeni uygulama ne gibi özellikler getiriyor. Youtube Go'nun en önemi ve kullanılabilir özelliği , kotanızı cebinize bırakması. Nasıl mı? Youtube Go sayesinde beğendiğiniz ve tekrar izlemek istediğiniz videoları kota harcamadan tekrar tekrar izlemenizi sağlaması.

Youtube Go sayesinde kota harcamadan beğendiğiniz videoları tekrar izleyebilirsiniz üstelik çözünürlüğü belirlemek sizin elinizde.

Fakat uygulamanın bir özelliği kullanıcıları uygulamayı indirir indirmez silmeye yönlendiriyor. Youtube Go uygulaması indirildiğinde kullanıcılardan telefon numarasını istiyor, bu da kullanıcıların daha kullanmaya başlamadan önce uygulamayı kaldırmaya itiyor.

Yorumlar