Instagram'a yeni özellik

Instagram kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni bir özellik geldi. Artık kullanıcılar birden fazla hesapta paylaşım yapabilecek.

Google Haberlere Abone ol
Instagram'a yeni özellik

En yaygın sosyal medya uygulaması Instagram'dan yeni bir özellik geliyor. Instagram kullanıcılarının işini daha kolaylaştıracak olan özellikle, birden fazla hesapta paylaşım yapmam mümkün olabilecek.

Instagram yeni bir özelliği daha kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Birden çok Instagram hesabı kullananları büyük bir dertten kurtaracak olan özellik yayınlanacak yeni güncelleme ile kullanıcılara sunulacak.

Instagram bildiğiniz gibi tek seferde sadece bir hesaptan post paylaşmanıza izin veriyor. Birden çok hesap kullananlar ve kurumsal hesap yönetenler ise paylaşmak istedikleri postları tüm saplarından tek tek paylaşması gerekiyor. Popüler sosyal medya devi Instagram ise söz konusu bu soruna kökten çözüm getiriyor. Yeni güncelleme ile birlikte artık kullanıcılar bir postu tüm hesaplarından aynı anda paylaşabilecek.

Instagram’a gelen yeni özellikle birlikte birden fazla hesapta aynı anda postunuzu paylaşabilmek için etiket ve konum işaretleme bölümüne kadar ilerlemeniz gerekiyor. Ardından konum işaretleme seçeneklerinin altında yer alacak “Başka Hesaplarda Paylaş” seçeneğine tıklayarak paylaşım yapmak istediğiniz diğer hesaplarınızı da seçerek paylaşımı tamamlamanız gerekiyor.

Şirketten TechCrunch‘a verilen bilgiye göre bu özellik tüm iOS kullanıcıları için hemen açılacak. Lakin Android kullanıcılarına ne zaman açılacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar