Apple'dan 2019 yılında üç yeni iPhone

Apple 2019 yılında üç yeni iPhone tanıtacak.

Google Haberlere Abone ol
Apple'dan 2019 yılında üç yeni iPhone

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone’lar için şimdiden sızıntılar gelmeye başladı. 2019 model iPhone’larda üç kamera, LCD ekran ve daha küçük çentik olması bekleniyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen cihazlara ait ilk fotoğraflar haberimizde.

Apple ürünleri arasında kullanıcıları en çok heyecanlandıranlar tanıtılacak olan iPhone modelleri oluyor. 2019 model iPhone’ların tanıtılmasına daha 9 ay gibi bir süre olmasına rağmen şimdiden sızıntı haberleri gelmeye başladı. ABD’li teknoloji devinin bu yıl 3 kameralı akıllı telefon modasına ayak uyduracağı belirtiliyor.

Güvenilir sızıntı haberleriyle tanıdığımız Ben Geskin, Apple’ın bu yıl da üç farklı modelle karşımıza çıkacağına işaret ediyor. Bunlardan en büyüğü ve XS Max’in yerini alacak olan cihazda 3 arka kamera olacağını, iPhone XS’in yerine gelecek cihazda kamera sayısının aynı kalacağını ve XR’ın yeni versiyonun da iki arka kameraya sahip olacağını söylüyor.

Ayrıca yeni iPhone’ların isimlendirmesiyle ilgili olarak iPhone XS’in adının iPhone XI olabileceğine de değiniyor. Yeni iPhone modellerinin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine Eylül’ün ilk haftalarında tanıtılması bekleniyor.

Yorumlar