Beyaz eşyada yüzde 20 indirim MediaMarkt’ta

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’de teknolojiseverlere özel fırsatı dolu bir kampanya başlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
Beyaz eşyada yüzde 20 indirim MediaMarkt’ta

MediaMarkt CLUB üyelerine özel geçerli olacak kampanya kapsamında tüm beyaz eşya kategorisinde iki veya daha fazla ürün alan tüketicilere yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya; çamaşır, bulaşık ve kurutma makinelerinde, buzdolaplarında, derin dondurucularda, mikrodalga ve ocaklı fırınlarda geçerli olacakken 25 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Türkiye’de en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi olarak bünyesinde beyaz eşyalardan klimalara, elektrikli ev aletlerinden telefonlara, bilgisayarlara ve televizyonlara kadar oldukça geniş bir ürün gamı sunan MediaMarkt, beyaz eşya kategorisinde büyük bir kampanya başlatıyor. MediaMarkt CLUB üyelerinin faydalanabileceği ve beyaz eşya kategorisinde bulunan tüm ürünleri kapsayan kampanyada tüketicilerin alacağı 2 veya daha fazla ürünlerde net yüzde 20 indirim uygulanacak. 25 Ekim tarihine kadar devam edecek kampanya ile MediaMarkt Türkiye, başta mutfaklar olmak üzere evlerin birçok temel ihtiyacı olan elektronik ürünlerde tüketicilere önemli fırsatlar sunmayı hedefliyor.

Kampanya kapsamında indirime giren ürün kategorileri ise şöyle; çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, kurutma makineleri, buzdolapları, derin dondurucular, mikrodalga fırınlar ve ocaklı fırınlar. MediaMarkt Türkiye’nin kampanyası MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de başladı.

Yorumlar