Beşiktaş'a araç desteği

- Siyah-beyazlı kulübün Volvo Car Turkey ile imzaladığı ortaklık anlaşması gereği futbolculara kullanacakları araçlar teslim edildi

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'a araç desteği


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübünün Volvo Car Turkey ile daha önce imzaladığı ortaklık anlaşması gereği siyah-beyazlı futbolcular, bu sezonun sonuna kadar kullanacakları araçlarını teslim aldı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, kulüp başkanı Fikret Orman ile Volvo Car Turkey Genel Müdürü Sabri Sözen'in katılımıyla futbolcular araçlarına kavuştu.

Törende kısa bir konuşma yapan Fikret Orman, mayıs ayında gerçekleştirilen ortaklık anlaşması gereği bu organizasyonun yapıldığını belirterek, "Prensipleri güvenlik, kalite ve çevreye duyarlılık olan Volvo gibi bir markanın partnerimiz olmasından mutluyuz. Beşiktaş gibi sade, başarıya odaklı, insana değer veren bir marka olarak Volvo'ya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sabri Sözen ise marka olarak bir yaşam tarzı deneyimi sunduklarını vurgulayarak, "Volvo'nun köklü değerlerini oyuncularla tanıştıracağımız için mutluyuz. Anlaşma 2018-2019 sezonu sonuna kadar sürecek. Dünyanın en güvenli otomobillerini üretiyoruz. İnsanı odağına alan bu iki markanın buluşmasının ötesinde, modellerimizi deneyimleyecek sporcular bizim için önemli kişiler." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Fikret Orman ile Sabri Sözen, oyunculardan Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma, Alvaro Negredo, Pepe, Atiba Hutchinson, Gary Medel, Enzo Roco, Adriano Correia, Vagner Love, Jeremain Lens, Ryan Babel, Domagoj Vida ve Cyle Larin'e araçların anahtarını verdi.

Yorumlar