Beşiktaş'ın transfer hedefinde Adem Ljajic var

Transfer döneminin son gününde Beşiktaş, Anderson Talisca'dan boşalan alanı Serie A kulüplerinden Torino'da forma giyen Sırp futbolcu Adem Ljajić ile güçlendirmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ın transfer hedefinde Adem Ljajic var

Beşiktaş transfer haberleri; Beşiktaş Teknik direktör Şenol Güneş'in kaliteli bir 10 numara takviye istemesinin ardından için yönetim rotasını Serie A kulüplerinden Torino'da forma giyen Sırp futbolcu Adem Ljajić'e çevirdi.

​İtalyan gazeteci Di Marzio, Beşiktaş’ın Ljajic için ısrarcı olduğunu yazarken, satın alma opsiyonuyla 26 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istediğini belirtti. Torino ile 2020’ye kadar mukavelesi bulunan Ljajic, 2 sezon önce 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma’dan transfer edilmişti.

1.5 milyonluk teklif

Beşiktaş, 1.5 milyon Euro civarında bir kiralama bedeli ödeyerek, Ljajic’i renklerine bağlamak istiyor. Ancak Çizme ekibi, sözleşmeye zorunlu satın alma maddesini de eklemek istiyor. Geçen sezon Serie A’da çıktığı 27 maçta 6 gol, 10 asistle oynayan Adem Ljajic, Sırbistan Milli Takımı’nın formasını ise 32 kez terletti. (Fanatik)

Yorumlar