Benimle Söyle kim birinci oldu

Benimle Söyle 7 Şubat 2020 kim kazandı? Benimle Söyle kim birinci oldu 7 Şubat 2020? sorularının yanıtı bu yıl yeniden FOX TV ekranlarından yayına başlayan Benimle Söyle programının jüri üyelerini merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Benimle Söyle kim birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
Benimle Söyle kim birinci oldu

Benimle Söyle 2020 jüri üyeleri, son zamanların en çok merak edilen ve en çok aranan konuları arasında yer alıyor. Benimle Söyle 31 Ocak 2020 kim kazandı? Benimle Söyle kim birinci oldu 7 Şubat 2020? sorusunun yanıtı bu yıl yeniden FOX TV ekranlarından yayına başlayan Benimle Söyle porgramının jüri üyelerini ve sunucusunu merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Benimle Söyle birincisi kim oldu?

BENİMLE SÖYLE 7 ŞUBAT KİM KAZANDI?

Benimle Söyle 7 Şubat 2020 Cuma günü FOX TV'de ekranlara geldi. Peki, yarışmanın bu bölümünün kazananı kim oldu?

BENİMLE SÖYLE 31 OCAK KİM KAZANDI?

 Benimle Söyle 31 Ocak 2020 Cuma günü ekranlara geldi. Peki, yarışmanın bu bölümünün kazananı kim oldu?

31 Ocak 2020 Cuma günü yapılan yarışmada 82 puan alan Bengisu yarı finale gitmeye hak kazanırken günün birincileri ise lise öğrencileri Alp ve Asrın oldu. 

BENİMLE SÖYLE 18 OCAK KİM KAZANDI?

 FOX TV ekranlarında yayınlanan Benim Söyle programının ikinci bölümünde finale gitmeye hak kazanan Rolla Grubu ve Emrecan oldu. 

BENİMLE SÖYLE 2020 JÜRİ ÜYELERİ

Her gün farklı yarışmacıların katıldığı yarışmada, hünerlerini sergilemek için katılan yarışmacılara Metin Özülkü ve orkestrası eşlik ederken bu yarışmacılara 100 kişilik jüri üyeleri puan verecek. Peki 10 kişilik jüri listesinde hangi isimler var? Benimle Söyle yarışmasında yer alan jüri üyesleri arasında Şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri, Ekin Su, maNga grubunun solisti Ferman Akgül, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, operacı ikizler Sinem - Didem Balık,gitarist Gür Akad, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild,  Can Oflaz, pop şarkıcısı Ozan Demir Alp, stilist Çiğdem Doğu, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, Ankaralı Yasemin, türkücü Hüseyin Kağıt, oyuncu ve müzisyen Cem Kılıç ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Gülçin Ergül, Rojin, Nuri Harun Ateş, piyanist Mine Mucur, Seçil Gür, rockçı imam Ahmet Muhsin Tüzer, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, ...

BENİMLE SÖYLE SUNUCUSU KİMDİR?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle yarışmanın sunucusu Enis Arıkan'dır. 3 Ocak 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Enis Arıkan, 37 yaşındadır ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümünde okuyarak başarıyla mezun olmuştur. Arıkan, bir çok dizi ve film projesinde oynamıştır. 

Yorumlar