Belma Belen kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, estetiksiz hali, boyu kaç? (Geziyoruz sunucusu)

Belma Belen, Beyaz TV'de "Geziyoruz" programı ile gündüz kuşağında evlere misafir oluyor. Her programında Türkiye'nin turistik güzelliklerini evlerimize taşıyan Belen'in özel hayatı merak ediliyor. Belma Belen kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, estetiksiz hali, boyu kaç?

Google Haberlere Abone ol
Belma Belen kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Belma Belen, gezi programıyla her gün evlerimize konuk oluyor. Her gün Türkiye'nin farklı noktalarını, turistik ve tarihi mekanlarını kendi sunumuyla ekrana getiren Belen'in programı ilgiyle  takip ediliyor. Beyaz TV Geziyoruz Programı sunucusu son günlerde daha çok merak edilir oldu. Beyaz TV ekranlarında her hafta "Geziyoruz" programıyla seyircinin ve gezmeyi sevenlerin karşısına çıkan Belen biyografisi merak konusu oldu. Anadolu'nun farklı köşelerinden görüntülerle evlere misafir olan "Geziyoruz" programının sunucusu, kendine has sunumu ve anlatımıyla izleyicilerin dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Belma Belen kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, estetiksiz hali, boyu kaç, Beyaz TV?

BELMA BELEN KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

Belma Belen'le Geziyoruz programı şu anda televizyon ekranlarında gezi keyfi sunan programlar arasında en çok izlenenler listesinde bulunuyor. Belma Belen'le Geziyoruz bugünkü bölümünde Bursa'nın Gölyazı Beldesi'ne gitti. Öncesinde ağlayan Çınar'ı ziyaret ederek hikayesini anlattı. Sonrasında Gölyazı Beldesi'nde tekne turuna katıldı. Bursa'nın şirin beldelerinden biri olan Gölyaz, aynı zamanda minik küçük bir yarımadaya da ev sahipliği yapıyor. Gölyazı Beldesi'nde Uluabat Gölü, eski adıyla Apollon Gölü olarak bilinir,  üzerinde tekne turu yapan Belen ilçenin tarihçesi hakkında da bilgiler verdi. 

Belen daha sonra Gemlik ilçesini ziyaret ederek, Umurbey Mahallesi'nde ilçenin hanımlarıyla ilçenin yöresel lezzetlerinin tanıtımını yaptı. 

Belma Belen kaç yaşında, boyu, eski hali, evli mi, eşi kim, sevgilisi, kimdir, nerelidir, Beyaz TV?
Belma Belen

 

Gezi programları bilindiği gibi son dönemlerde en fazla rağbet gören programlar arasında yer alıyor. Bunlardan biri de Belen'in sunumunu yaptığı program oluyor. Peki, Belma kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İşte Beyaz TV Belma Belen'le Geziyoruz programının sunucusu hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Aslen İzmirli olan Belma Ankara'da düyaya geldi. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimlerini de Ankara'da tamamladı. 

Belma Belen kaç yaşında, boyu, eski hali, evli mi, eşi kim, sevgilisi, kimdir, nerelidir, Beyaz TV?
Belma Belen ile "Geziyoruz" programı Beyaz TV'de seyirciyle buluşuyor. 

 

Üniversite eğitiminden sonra Başkent İletişim Akademi'de bir süre spikerlik ve sunuculuk eğitimleri aldı.

Türkiye Belen'i ilk olarak Flash TV’de ekranlarında gördü. 

Belma Belen kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır Beyaz TV Geziyoruz Programı sunucusu
Belma Belen'in Instagram hesabından paylaştığı resimlerden bazıları

Daha sonra TGRT Haber Belen ile Geziyoruz adlı programı sundu. 

36 yaşında olduğu tahmin edilen Belen "Geziyoruz" programından sonra "Festivaldeyiz" programıyla ekrana gelmeye devam etti. 

Belma Belen nereli? Kaç yaşında? Belma Belen kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Belma Belen eski hali, kaç doğumlu, evli mi, sevgilisi? Belma Belen Beyaz TV Geziyoruz sunucusu hayatı, biyografi bilgileri, hakkında en çok merak edilenler kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.  Belma Belen hayatı ve biyografisi Belma Belen Türk Spiker, Sunucu ve Yapımcı. Beyaz TV ekranlarında sunduğu programlarla tanınmaktadır.     Belma Belen kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu Belma Belen 17 Nisan 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Memleketi aslen İzmir’dir. Eğitim hayatına başkent Ankara’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde sürdürdü. Ayrıca Başkent İletişim’de spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı.  Belma Belen medya kariyerine kongre, festival ve konferans sunumları ile başladı. Televizyonculuk kariyerine ilk kez Flash TV’de adım attı. Ardından TGRT Haber ekranlarında “Belen ile Geziyoruz” adlı programı sundu. “Başkanlar Anlatıyor”, “Belma Belen ile Festivaldeyiz” ve “Belma Belen’le Geziyoruz” programlarını seyircisi ile Beyaz TV ekranlarında buluşturan Belma Belen, “Belen Yapım Şirketi”nin de sahibidir.  Belma Belen boyu 1.70 cm kilosu 58 kg burcu Koç. Hayran duyduğu isimler arasında haber spikeri Nazlı Çelik yer almaktadır. Günümüzde yaşamını Ankara’da sürdürmektedir.  Belma Belen programları Belen ile Geziyoruz Başkanlar Anlatıyor Belma Belen ile Festivaldeyiz
Belma Belen'in Instagram hesabından bazı kareler

 

TGRT programlarından sonran Beyaz TV'ye geçen Belen burada önce "Başkanlar Anlatıyor" isimli programı sundu. 

Daha sonra ise yeniden gezi programlarına geçiş yaptı. Bu kapsamda her pazar günü yayınlanan "Geziyoruz" seyahat ve gezi programını sunmaya başladı. 

Belma Belen'in aynı zamanda kendisine ait "Belen Yapım" isimli şirketi bulunuyor. Bu şirket üzerinden çeşitli programlar yapmaktadır.

Belma Belen kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, estetiksiz hali, boyu kaç? (Geziyoruz sunucusu)
Belma Belen Adana Aladağ'da

 

Türkiye'nin farklı coğrafyalarında, ülkenin birinden harika köşeleri; tarihi, doğası, yöresel lezzetleri ve farklı kültürleriyle, Belen'in kendine özgü keyifli sunumuyla Belma Belen'le Geziyoruz programında her Pazar saat 15.00’te Beyaz TV ekranlarında seyircinin karşısına çıkıyor.

Belma Belen kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, estetiksiz hali, boyu kaç? (Geziyoruz sunucusu)
Belma Belen Adana Aladağ'da

 

Belen'in geçen hafta yayınlanan "Geziyorum" programı seyahate çıkamayarak evlerinde oturanları farklı dünyalara taşıyor. 

En fazla merak edilen sorulardan kaç yaşında? evli mi? medeni durumu gibi soruların ise henüz tam net olarak cevaplarına ulaşılamamıştır.

En kısa sürede bu bilgilere ulaşıldığında sayfamız güncellenecektir.

Yaşantısını günümüzde Ankara’da sürdürmektedir.

BELEN NEVŞEHİR VE KAPADOKYA'YI TANITACAK

Belma Belen Nevşehir’i ve Kapadokya bölgesini Beyaz TV ekranlarında tanıtacak.

Beyaz TV’de hafta içi her gün ekranlara gelen ve Belen'in kendine özgü keyifli sunumuyla Türkiye'nin tarihi, doğası, yöresel lezzetleri ve farklı kültürlerinin tanıtıldığı “Belma Belen’le Geziyoruz” adlı programın Nevşehir çekimleri de tamamlandı.

Önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek olan programda Tandırda Kuru Fasulye ve Testi Kebabı gibi Nevşehir’in yöresel lezzetleri izleyicilere tanıtılacak.

Nevşehir’in başta Kayaşehir olmak üzere tarihi ve turistik merkezlerinin de gösterileceği program da ayrıca Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın açıklamalarına da yer verilecek.

Belma Belen ile Geziyoruz hafta içi her gün Beyaz TV'de saat 17.00 itibariyle ekrana geliyor.

Programı izleyerek keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

 

Yorumlar

Lütfi Programınızı ilgiyle izliyorum. Gittiğiniz yerlerde öğünleri bedavaya getirmek üzere çabalarınızı da takdir ediyorum. :)