Bayramda BİM, ŞOK A101 açık mı? BİM saat kaçta açılıyor?

Bayramda BİM, A101 ve Şok marketler açık mı? Ramazan Bayramında BİM, A101, Şok açık mı olacak? Vatandaşlar yapılan açıklamaları yakından takip ediyorlar. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürün seçenekleri ile bu marketler en çok tercih edilen alışveriş yerleri arasında bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Bayramda BİM, ŞOK A101 açık mı? BİM saat kaçta açılıyor?

BİM A101 Şok bayramda açık mı sorusu 2019 yılında da araştırılıyor. Ramazan Bayramında BİM, A101, Şok açık mı olacak? Vatandaşlar yapılan açıklamaları yakından takip ediyorlar. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürün seçenekleri ile bu marketler en çok tercih edilen alışveriş yerleri arasında bulunuyor.

Kurban Bayramı 2019 yılında 11 Ağustos 2019 Pazar günü başladı. 4 gün sürecek olan bayram tatili 15 Ağustos Perşembe günü son bulacak. Bu tarihler arası resmi bayram tatili oluyor. Vatandaşlar bayramın gelmesi ile beraber hangi marketlerin bayramda hizmet vereceğini öğrenmek istiyorlar. Kurban Bayramı’nda BİM açık mı şeklindeki sorular için bu sene 11 Ağustos 2019 günü Bayramın 1. günü BİM’in kapalı olduğunu belirtiyoruz. Çünkü BİM marketleri Bayramın 1. günü çalışmıyor. Her yıl olan bu gelenek bu yıl da sürdürülecek. Dolayısıyla 11 Ağustos 2019 Pazar günü BİM marketleri kapalı olacak. BİM marketleri bayramın 2. günü olan 12 Ağustos Pazartesi günü açılmış olacak. Her zamanki mesai saatinde çalışmaya başlayacak ve yine indirimli ürünler ile tüketiciye hitap edecek.

KURBAN BAYRAMI'NDA BİM AÇIK MI? KAÇTA AÇILACAK?

Bim mağazaları Kurban Bayramı, ilk günü kapalı Kurban bayramında ise 1 ve 2. günü kapalı olmaktadır. Ancak Bayram Arefe günü ve ayrıca diğer resmi tatiller olan 1 Mayıs İşçi Bayramı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Günü ve 1 Ocak Yılbaşı tatilinde açıktır.

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ:

BİM haftaiçi ve haftasonu BİM açılış saati 09.00 ike BİM kapanış saati 21.00 olarak belirlenmiş. Ayrıca BİM Cuma günü hariç öğle molası vermiyor.

ŞOK MARKET KURBAN BAYRAMINDA AÇIK MI? SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Şok Marketler grubu Kurban bayramının ilk günü öğlen 12.00 saatlerinde açılacak ve akşam 20.00 saatlerinde kapanacaktır. Bayramın geriye kalan günlerinde normal çalışma saatlerinde açılıp kapanacaktır. Bu saatler ise sabah 09:00-21:00 olarak belirtiliyor.

ŞOK MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR – ŞOK SAAT KAÇA KADAR AÇIK KALIR?

Şok market Saat kaçta açılıyor? 09:00

Şok market Saat kaçta kapanıyor? 21:00

KURBAN BAYRAMI'NDA A101 AÇIK MI? SAAT KAÇTA AÇILACAK?

A101 marketleri Kurban Bayramı'nda açık olacak ve saat sabah 09 itibariyle halka hizmet verecek.

Yorumlar