Bayram Diril kimdir, nerelidir, kim öldürdü?

Bayram Diril İstanbul'un Kağıthane ilçesinde düzenlenen silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Diril'in adı 2011 yılında bir hırsızlık vakasıyla gündeme gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Bayram Diril kimdir, nerelidir, kim öldürdü?

Bayram Diril kimdir, nerelidir, kim öldürdü, soruları merakla sorulurken Diril'in 2011 yılında lüks araç hırsızlığı olayında gözaltına alındığı ortaya çıktı. 

Diril, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde trafik ışıklarında duran lüks otomobile düzenlenen silahlı saldırıda öldürüldü.

İmrahor Caddesi üzerinde bulunan trafik ışıklarında meydana 12 Kasım 2022 Cumartesi akşamı meydana gelen olayda, Bayram Diril'in kullandığı 34 DJF 149 plakalı otomobil, trafik ışığının kırmızı yanması üzerine durdu. İddiaya göre, bu sırada motosikletli ve kar maskeli iki saldırgan otomobile ateş etmeye başladı.

Silahlı saldırıdan kurtulmak isteyen Bayram Diril'in kullandığı otomobil, karşı şeride geçerek kaldırıma çıktı. Bayram Diril saldırı sırasında ağır yaralandı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Bayram Diril ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı sürücü Bayram Diril, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıda aynı otomobilde bulunan bir kişi ise yara almadan kurtuldu.

Olay yerinde yapılan çalışmada çok sayıda boş kovan bulundu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren motosikletli ve maskeli iki kişinin yakalanması çalışma başlattı.

BAYRAM DİRİL KİMDİR?

Bayram Diril adını kamuoyu 2011 yılında İstanbul'da Cem Özer'in lüks motosikletinin de aralarında bulunduğu çok sayıda lüks aracın çalınması vakasında duymuştu.

Cem Özer'in motosikletinin çalınması sonrasında operasyon düzenleyen emniyet güçleri Beyoğlu Sütlüce'de bir depoya baskın düzenlemişti.

Depoda çalıntı olduğu tespit edilen çok sayıda lüks araç ele geçirilirken Bayram Diril, Umut Cengiz ve Emir Kısmet isimli şahıslar gözaltına alınmıştı.

Şahısların poliste 8 ayrı suç kaydı olduğu açıklanmıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulaması yapılan 3 zanlının verdikleri ifadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

Soruşturmada zanlıların çaldıkları lüks motosikletleri parçaladıkları, bu parçaları sigorta şirketlerinden satın aldıkları motosikletlere monte ettikleri, ardından bu motosikletleri piyasaya sattıkları belirlendi.


 

Yorumlar