Bayram coşkusu

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Kurban Bayramı coşkusu yaşandı.Vali Ahmet H. Nayir ile eşi Münevver Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Bayram coşkusu

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Kurban Bayramı coşkusu yaşandı.

Vali Ahmet H. Nayir ile eşi Münevver Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ile eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmet Özotraç ile bazı daire müdürleri, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinleri ve Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları ziyaret ederek etti.

Huzurevi sakinleri kendi aile büyükleri, çocukları da kendi evladı olarak gördüğünü ifade eden Vali Ahmet H. Nayir, “Bayramlar büyüklerle ve küçüklerle birlikte olunca güzel. Bizler de ilimizin yöneticileri olarak buna dikkat ederek bayram programlarını sizlerle başlatıyoruz. Bizler devletimizin himayesinde olan büyüklerimizi kendi aile büyüklerimiz olarak biliyoruz. Yine devletimizin korumasındaki çocuklarımızı da kendi çocuklarımız olarak görüyoruz. Kurban Bayramı hepinizin bildiği gibi bizim iki önemli dini bayramlarımızdan biri. Fakirlerin hatırlandığı, Cenab-ı Hakk adına kesilen kurbanların dağıtıldığı bir bayram, yardımlaşma, dayanışma. Gerek bizleri, kalplerimizi birbirine yakınlaştıran gerekse Cenab-ı Hakk’a yakınlaştıran günler olarak bugünler önemli günler. Bizler bugünlerde büyüklerimizle, küçüklerimizle bir araya gelerek bu kalbi yakınlaşmamızı da hissetmek istiyoruz” dedi. (EFE)

Yorumlar