Bayburt'ta yarın 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi?

Bayburt 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı sebebi ile Bayburt'ta 14 Şubat 2020 Cuma günü okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bayburt'ta yarın 14 Şubat 2020 okullar tatil mi?

Bayburt 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı sebebi ile Bayburt'ta 14 Şubat 2020 Cuma günü okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. 

Bayburt ve ilçelerinde bugün etkili olan kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışlarının yarın biraz durulması bekleniyor; ancak dondurucu soğuklar devam edecek. 

Bayburt merkezde gündüz hava sıcaklığı -2 derece olarak tahmin edilirken, gece ise -9 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. 

14 ŞUBAT OKULLAR TATİL Mİ?

Öğrenciler ve veliler yarın Bayburt genelinde okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyor. Peki, yarın okullar tatil mi? 

Konuyla ilgili Bayburt Valiliği veya Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

HAVA DURUMU

İşte Bayburt ve ilçelerinde yarın beklenen hava sıcaklığı:

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.gece saatlerinde bölgenin batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hissedilir derecede artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Doğu ve güneydoğu,zamanla güneybatı yönlerden hafif, zamanla orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Kıyı kesimlerde hafif ve orta, iç kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ:Bölgemizde meydana gelen yoğun kar yağışları nedeniyle, eğimi fazla dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

İlçe Beklenen Hava En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
Bayburt Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kar yağışlı -9 -2
Aydıntepe Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kar yağışlı -8 -3
Demirözü Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kar yağışlı -8 -3

Yorumlar

Mehmet Okular tatilmi
Mehmet Okular tatilmi